25 / 04 / 2024

Avrasya GYOdan arsa satışı

Avrasya GYOdan arsa satışı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Edirne'de yer alan araziyi, 2.200.000 TL+KDV toplam satış bedeli karşılığında Metro Turizm'e sattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Başakşehir Avrasya Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (Başakşehir Avrasya Konutları) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO Arnavutköy'deki gayrimenkullerini 10 yıllığına kiraya verdi!

Avrasya GYO Arnavutköy Deli Yunus Köyü'ndeki beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa ve iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Deliyunus Köyü gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 944 Parselinde iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Arnavutköy gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 261 Parselinde kayıtlı bulunan beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO'dan Edirne'ye Metro Hotel Apartments projesi!

Avrasya GYO, Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19 bin 532 metrekare arsa alanı üzerinde Metro Hotel Apartments isimli projesini hayata geçirmek için çalışmalara  başladı.

Tem Avrasya'da 60 ay 0 faizle!

Tem Avrasya'da 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen proje 18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya Konutları güncel fiyat!

Tem Avrasya Konutları 18 bin 621 metrekare arsa alanına sahip. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya Konutları güncel fiyat listesi 507 bin TL'den başlıyor...

Avrasya GYO Deliyunus Köyü arsa değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul'un Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü'nde bulunan parsellere ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Avrasya GYO Edirne'deki arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Avrasya Yatırım Ortaklığı Edirne Merkez Kirişhane Mah.2261 Ada 6 Parsel Arsa Nitelikli Taşınmaz Değerleme Raporu Revizesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Avrasya GYOdan arsa satışı Haberi

Avrasya GYOdan arsa satışı


Şirketten KAP'a yapılan açıklama ve değerleme raporu şöyle:


Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunun 25 Mayıs 2015 tarihinde yapılan toplantısında, Edirne İli, Merkez İlçesi, Kirişhane Mahallesi, Soğukkuyu Mevkii 48MIIb pafta, 2261 ada, 6 nolu parsel 2.332m2  arazinin 2.200.000 TL+KDV toplam satış bedeli karşılığında, kâr amacıyla Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş. ile satışı onaylandı. Toplam satış tutarının 700.000 TL'si Tapu Devrinde peşin, kalan tutarın tamamı 30 Haziran 2015 tarihine kadar tahsil edilecek.


Değerleme raporu için