16 / 04 / 2024

Avrupa Teknik Onay Normu

Avrupa Teknik Onay Normu

Dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin uzman markası Baumit’in en köklü sistemi olan Star Isı Yalıtım Sistemi, gelenekselliği ve gelişimi, sağlamlıkla birleştirerek uzun yıllar sürecek bir kullanım ve performans garantisi sunuyor...

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği'nin (AB) Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremler sebebiyle Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk yardıma onay verdi.

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'ye 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle toplamda 400 milyon avroluk afet yardımında bulunmasına onay verilmesine karar verildi.

Avrupa Birliği ülkeleri, 2035'te benzinli ve dizel arabaları yasaklamayı onayladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, 2035'ten itibaren benzinli ve dizel motora sahip yeni otomobillerin satışını yasaklama girişimi için onay verdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

TANAP’a 1.4 milyar dolar krediye onay!

Azeri gazını Türkiye’den Avrupa’ya ulaştıracak TANAP için Dünya Bankası ile Asya Altyapı ve Yatırım Bankası’ndan 1.4 milyar dolarlık krediye onay çıktı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Sami Onay vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1960 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Sami Onay vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Kadıköy Selamiçeşme Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Türkiye, Türk Akımı ile Avrupa'nın doğalgaz merkezi olacak!

DNV GL Petrol ve Doğalgaz İş Geliştirme Müdürü Rosenbaum, "Teknik olarak Türk Akımı projesi çok olgun ve mantıklı. Şuna şüphe yok ki Türkiye Avrupa için önemli bir doğalgaz merkezi olacak." dedi.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Hilti HIT HY-170 Kimyasal Dübel maksimum güvenlik sunuyor!

Hilti, günlük ankraj uygulamalarına kolaylık getiren yeni HIT HY-170 Kimyasal Dübel ürününü piyasaya sundu. Hilti HIT HY-170 Kimyasal Dübel, ETA (Avrupa Teknik Onayı) tarafından onaylı performansıyla maksimum güvenlik sunuyor.

Kalekim, Batimat Fuarı’nda teknik çözümleriyle fark yarattı!

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de açık ara birinci olan Kalekim’in Avrupa’da da 5’inci sıraya yerleştiğini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bugün Kalekim markasıyla tam 70 ülkede, her yapıya özel teknik çözümler sunuyoruz” dedi.

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay!

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay geldi. Kayaşehir'de yükselecek olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 daire ve 17 ticari birim bulunuyor. Proje yaklaşık 140 milyon liraya mal olacak...

Termo Teknik’ten EVOMAX Projematik desteği!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerinden birisi olan Termo Teknik tarafından geliştirilen ”EVOMAX Projematik” programı, taahhüt uygulayıcıları ve proje yöneticilerine çok önemli kolaylıklar sağlıyor.

Avrupa Teknik Onay Normu Haberi

Avrupa Teknik Onay Normu


 Baumit Star Isı Yalıtım Sistemi, Avrupa Teknik Onay Normu ETAG 004’e göre belgelendirilerek bir bütün olarak dayanıklılık, darbe dayanımı, alt yüzeye yapışma niteliği, katmanların arasındaki bağlar, dona karşı dayanıklılık ve yangına tepki sınıfı gibi birçok önemli parametre açısından test edilmiştir. 

Baumit Star Isı Yalıtım Sistemi, konutlarda, ofis alanlarında ve diğer gayrimenkul  projelerinde mekan iklimi ve enerji tasarrufu bilinci ile daha yüksek bir yaşam kalitesi sağlanmasına katkıda bulunuyor. 


Sistemde yer alan Baumit StarContact, sıcaklık dalgalanmaları, rüzgar hızı veya diğer çevre etkileri altında duvarla dış cephe arasında sürekli bir bağlantı olanağı yaratıyor. Sıva harcı olarak elastik ve esnek bir yapıya sahip olan ürün, gerilimi kalıcı bir şekilde ortadan kaldırıyor. 


Eşsiz bir esneklik ve darbe dayanımı özelliğine sahip sistem içerisinde bulunan Baumit StarTherm, gri yalıtım...