19 / 04 / 2024

Avrupadan 40 bin euroluk ev alana oturma izni verilecek

Avrupadan 40 bin euroluk ev alana oturma izni verilecek

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri gözünü gayrimenkul yatırımcılarına dikti. 40 bin euroluk ev alana oturma izni veren ülkeler var. Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, üyesi olmayan ülkelerin konut alıcılarını markaja aldı.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

1933 yılında İstanbul'da 40 bin arsa, 140 bin bina varmış!

1933 yılında İstanbul Belediyesi tarafından İstanbul'daki bina ve arsaların sayısı tespit edilmiş. Verilere göre İstanbulda 40 bin arsa 140 bin bina varmış.

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Bakan Özhaseki’den o ile 40 bin konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman ziyaretleri doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Özhaseki, Adıyaman’a 40 bin deprem konutunun inşa edildiğini açıkladı.

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Maaşı duyan hemen her şeyi bırakıyor, bu iş ilanı için başvuru yapmaya gidiyor. Tam 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak. Hemen detaylara bakın...

40 bin TL maaş alanlar da 5 bin TL'lik ikramiyeyi alacak! Kimlere 5 bin TL'lik emekli ödemesi yapılmayacak?

Emeklilere verilecek 5 bin TL'Lik ek ödeme ile ilgili detaylar merak ediliyor. 40 bin TL emekli maaşı alanlar 5 bin TL ikramiyeden faydalanabilecekken, 7 bin 500 TL alanlar ödeme alamayacak. İşte 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar...

Karadeniz'de 37 gayrimenkul 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! İhalesi 10 Ekim'de!

Maçka Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Maçka ilçesinde yer alan 37 adet arsa ve araziyi 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Peki Trabzon Maçka'da yer alan gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Aileler için flaş 40 bin TL açıklaması... Aileler baksın, hepinizi ilgilendiriyor

Aileler hakkında flaş bir haber geldi. Son verilere göre bir ailenin yoksulluk sınırı 40 bin TL'ye yükseldi.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti aylık 40 bin liraya dayandı!

İPA'nın yayımladığı, 'İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması' verilerine göre, kentte dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti 40 bin liraya dayandı. 

Avrupadan 40 bin euroluk ev alana oturma izni verilecek Haberi

Avrupadan 40 bin euroluk ev alana oturma izni verilecek

Belirli bir rakamın üzerinde ödeme yaparak ev alanlara tüm ailesiyle birlikte oturma izni veriyor. Yunanistan'dan İspanya'ya, Portekiz'den İrlanda'ya kadar birçok ülke, ev alanlara verdiği oturma izniyle, bu kişilerin aynı zamanda AB'de serbest dolaşım hakkı elde etmesini de sağlıyor. 40 bin ila 500 bin euroya kadar uzanan miktarları gözden çıkaranlar istedikleri ülkeden oturma izni alıyor. Realty-TR Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elibol, "Dünyanın her ülkesi yatırım yapana destek veriyor. İngiltere gibi bu konularda çok katı olan ülkeler bile işyeri açandan bir yıl vergi almıyor" diye konuştu. 


5 YIL SONRA DA VATANDAŞLIK HAKKI


İSPANYA : Ülkede yabancı yatırımcıya oturum izni veren yasa devreye girdi. Buna göre, İspanya'dan 160 bin euroluk gayrimenkul satın alan yabancı oturum iznini de cebine koyacak. 

PORTEKİZ: Hükümet, en az 500 bin...