28 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent nerede

Avrupark Bahçekent nerede

İstanbul Başakşehir-Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent projesi 1.349 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.İşte Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı...

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent projesi 1.394 adet daire ve 84 dükkandan meydana geliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'ten ev sahibi olamk isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuluyor. Projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 36 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1! Teslimler Mayıs 2018'de!

Baçekent'te Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat bulan Avrupark Bahçekent projesi daire sahibi olmak isteyenlere avantalı fiyatlarlar sunuyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te 2+1 daireler 298 bin liradan başlıyor!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent harita bilgilerine göre proje; Silivri banliyö tren hattına ve Kanal İstanbul projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor. İşte, Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent'te 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

2018 yılının Nisan ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede 86 ticari ünite yer alıyor. Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark'ta toplamda 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 4+1'ler 445 bin TL'ye!

Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Bahçekent'te toplam 1.394 tane daire yer alıyor. Proje aynı zamanda 86 tane ticari birimide bünyesinde bulunduruyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin lira!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birim yer alıyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları!

Dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metre arasında değişiklik gösteren Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 1.394 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Daire teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim!

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri!

Daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği Avrupark Bahçekent'te 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünite yer alıyor. İşte Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri...

Avrupark Bahçekent nerede Haberi

Avrupark Bahçekent nerede


Arsa alanı 72 bin metrekare olan Avrupark Bahçekent projesi 1.349 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.


İstanbul Başakşehir-Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent projesi Cihan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Hoşdere Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 1+1'lerin satışları tamamlandı. 


Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 469 bin TL'den başlayarak değişiyor


2 oda 1 salon dairelerde 469 bin TL’den

3 oda 1 salon dairelerde538 bin TL’den,

4 oda 1 salon dairelerde720 bin TL’den başlıyor.


Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı!


Emlak Konut kampanyasına katılan Avrupark Bahçekent projesinde 31 Mart'a kadar yüzde 5 peşinat vererek, sıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


Nisan ayında konut teslimlerin...