24 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekentne zaman bitecek

Avrupark Bahçekentne zaman bitecek

Daire büyüklüklerinin 63 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim?

Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunan Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 1.394 adet daire yer alıyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent Başakşehir ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değiştiği Avrupark Bahçekent Başakşehir projesinde toplam 1.394 daire bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent Başakşehir ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Toplam 1.394 daireden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekentne zaman bitecek Haberi

Avrupark Bahçekentne zaman bitecek

Avrupark projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede daireler 174 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Avrupark Bahçekent projesindeki 1+1 daireler 174 bin lira, 2+1 daireler 245 bin lira, 3+1 daireler 369 bin lira, 3+1 dubleks daireler 610 bin lira, 4+1 daireler ise 445 bin liradan satılıyor. 


1.394 tane daireden ve 86 tane ticari üniteden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesi Cihan İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.


Bahçekent Avrupark'ta masa tenisi, çocuk parkı, yürüme alanları, gölet, bisiklet yolları, futbol sahası, koşu alanları, fitness, buhar odası, Türk hamamı, sauna, piknik alanları, spor alanları, tenis kortu, yürüyüş alanları, pilates salonları...