26 / 04 / 2024

Axis AVM iletişim bilgileri

Axis AVM iletişim bilgileri

Axis AVM ulaşım bilgileri projenin adresi ve diğer detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor

Axis AVM adres!

Axis AVM adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Atakule AVM iletişim!

Atakule AVM iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Birçok mağazanın yer aldığı AVM Ankara'nın gözde yerleşim bölgesi Çankaya'da yükseliyor.

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Sur Yapı Axis İstanbul projesi Çağlayan Adalet Sarayı'na 8 dakikalık mesafede yükseliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis AVM iletişim bilgileri Haberi

Axis AVM iletişim bilgileri

Axis Alışveriş Merkezi, Sur Yapı tarafından Kağıthane'de yükseliyor. Axis AVM ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Axis AVM projesi kapsamında 100'de fazla mağaza yer alıyor. Toplam inşaat alanı 70 bin 240 metrekare olan Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane projesine Ocak 2011'de başlanmıştı. 


 


6 Haziran tarihinde açılışı yapılacak olan Axis AVM ulaşım bilgilerinden bahsedelim...


Axis AVM ulaşım: 

Cendere Caddesi Üzeri, Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi Yanı, Kağıthane


Axis AVM iletişim bilgileri

Telefon: 444 57 87

Web adresi: www.suryapi.com.tr

Kübra...