24 / 04 / 2024

AXİS AVM projeleri

AXİS AVM projeleri

AXİS AVM'de karne tatili etkinlikleri sürüyor. Kâğıthane’ nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, Karne Tatilinde çocuklar için birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahibi olacak...

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

3 yıldır hayata geçirilen millet bahçesi projeleri mecliste!

2018 yılından itibaren yapılan ve yapılacak millet bahçesi sayısı ve projeleri meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaşım yatırımları salgın tedbirleri gevşetilmeden devam edecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs salgını sürecinde projeleri devam edeceğini dile getirerek, "Yaz ayları boyunca da kurulun tavsiyelerinden taviz verilmeden, şantiyelerde bu noktada gevşeme olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Akçaabat Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat’ta inşaatı süren projeleri yerinde inceledi.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Millet Bahçesi projeleri dönüm noktası oldu!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşası süren projeleri inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Millet Bahçesi projelerinin Türkiye'de şehircilik tarihi ve felsefesi açısından bir dönüm noktası olduğunu kaydetti..

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

AXİS AVM projeleri Haberi

AXİS AVM projeleri

25 Ocak–9 Şubat tarihleri ve saat 13:00–19:00 arasında AXİS AVM’yi ziyaret eden çocuklar Hansel ve Gretel’in masal dünyalarını keşfe çıkacak.

Şekerlemeden yapılan evlerini AXİS AVM’ye kuracak olan Hansel ve Gretel, atölye çalışmaları, hikâye anlatımları ve sürpriz oyunlarıyla çocuklara keyifli ve eğlenceli saatler yaşatacak. 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ile bölgenin eğlence ihtiyacını karşılayan AXİS AVM,  iki hafta boyunca çocukların ve ebeveynlerinin sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmelerini...