28 / 03 / 2024

ayçiçek haber

ayçiçek haber

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

Şok'ta 1 litre ayçiçek yağı 37.50 TL 'ye düştü! Raflar boşalmadan acele edin

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. İyi haber ise Şok marketten geldi.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! CarrefourSA'da 4 Litresi Sadece 108 TL!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki geçmiş yıllardaki artışın ardından, CarrefourSA'dan sevindirici bir haber geldi. Şimdi, CarrefourSA marketinde 4 litrelik ayçiçek yağı sadece 108 TL'ye satılıyor! İşte ayrıntılar...

Vatandaşa bu kez zam değil indirim müjdesi geldi! Ayçiçek yağında büyük indirim geliyor!

Her gün zam haberi duymaktan artık bıkan vatandaşa bu sefer çok sevineceği bir haber geldi. Hükümet tarafından gümrük vergisinin sıfırlanması ile ayçiçek yağına çok önemli indirim geliyor. Kararla marketlerde fiyatlar yeniden ayarlanırken, indirimin önümüzdeki günlerde daha fazla olması bekleniyor.

Ayçiçek yağına vergi indirimi! 15 gün sonra fiyatlar peş peşe dibi görecek!

Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yıl yaşanan gelişmelerden dolayı fahiş artışlarla dikkat çekmişti. Ancak gümrük vergilerinin düşürülmesi sonrası sevindirici haber geldi. Ayçiçek yağına vergi indirimi! 15 gün sonra fiyatlar peş peşe dibi görecek!

Ayçiçek yağında şok şok şok! O markette 97.50 TL'den satılacak, şimdi koşun sonra pişman olmayın

Ayçiçek yağı fiyatlarından uzun süreden bu yana haber gelmiyordu. Ayçiçek yağında fiyat artışı çok yüksek bir seviyede durdurdu. Bir market ise ayçiçek yağında ciddi bir kampanyaya imza attı. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı haberleri sessizliğe bürünmüştü! Son gelen haber herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı

Ayçiçek yağının fiyatının ciddi oranda artması, vatandaşları hayli zorlamıştı. Ayçiçekle igili yeni bir haber geldi. İşte detaylar...

Ayçiçek üreticilerinden sevindiren haber! Fiyatlara nasıl yansıdı? 27 Ağustos 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Türkiye'nin önemli ayçiçeği üretim merkezlerinden Trakya'da çiftçiler, yüksek verim elde etti. Ayçiçek yağı fiyatlarına da yansıması beklenen yüksek verim, vatandaşları sevindirdi. İşte, 27 Ağustos 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Ayçiçek yağı fiyatları düşmeye hazırlanıyor! İşte beklenen o haber geldi!

Ayçiçek yağı fiyatlarında son dönemde bir hayli artış yaşandı. Ancak vatandaşa güzel bir haber geldi. Ayçiçek yağı fiyatları düşmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı için sadece 1 TL ödemeniz yetecek

Ayçiçek yağı fiyatlarının tavan yapmasının ardından kampanyalar da peş peşe geliyor. İşte Avansas’tan ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili yapılan akılalmaz kampanya. Bu kampanya kapsamında sadece 1 TL karşılığında litrelik ayçiçek yağı alabiliyorsunuz.

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam kapıda! Görür görmez hemen alın

Çay, şeker ve ayçiçek derken gıda fiyatları vatandaşları hayli zorlamaya başladı. Sektör temsilcileri, gıda fiyatlarının haricinde yine vatandaşın cebini yakacak bir ürüne daha zam beklendiğini ifade etti.

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pek çok il hasada başladı. Peki Ayçiçek yağı fiyatı düşecek mi? İşte detaylar!

ayçiçek haber Haberi

ayçiçek haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre 1 Temmuz-31 Aralık tarihleri arasında ayçiçek, mısır, soya ve palm yağında gümrük vergisinin sıfırlanmasına karar verildi. Kararın ardından BİM'de ayçiçek yağına 10 liraya varan indirim yapıldı. Markette 5 litresi 169 liraya satılan ayçiçek yğının fiyatının 159 liraya düştüğü görüldü.

Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren kararla, hayvansal, bitkisel veya mikrobiyal katı ve sıvı yağlar ve bunların parçalanma ürünleri; hazır yemeklik katı yağlar; hayvansal ve bitkisel mumların daiçinde bulunduğu bazı ürünlerde gümrük vergisi 1 Temmuz'dan başlayarak 31 Aralık 2022 günü sonuna kadar sıfırlandı. Buna göre, mısır ve aspir yağları, palm yağı, olein, ayçiçek yağı, rep, kolza, hardal yağları ile çeşitli alt ürünlerinde gümrük vergisi alınmayacak.

Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz hafta bir genelge ile bu ürünlerin Dahilde İşleme Rejimi...