18 / 04 / 2024

ayçiçekyağı

ayçiçekyağı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre İstanbul’da perakende fiyatlar, ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 2,29, yıllık 99,91 arttı. 

Migros'un bu indirimi unutulmayacak! 5 Litre ayçiçekyağı 133 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Migros'tan geldi. 5 Litre Komili ayçiçek yağının markette satış fiyatı 133 TL'ye kadar geriledi. İşte indirimle alakalı meraklarınızı giderecek bütün detaylar. 

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son günlerde ayçiçek yağına gelen zamlar tüm herkesin gündeminde. Temel ihtiyaçlar arasında yer alan ayçiçek yağının güncel fiyatları merak ediliyor. Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı kaç TL? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Rusya'dan Mersin'e gelen ayçiçeği yağında sevkiyat başladı

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle bekletilen ayçiçek yüklü gemi Lilac’ın 16 Mart’ta Mersin’e ulaşmasının ardından bugün de sevkiyatına başlandı.

BİM ayçiçek yağ fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 litre ayçiçek yağ fiyatları…

Rusya’nın izin vermesinin ardından ayçiçek ham madde yüklü gemiler Türkiye’ye ulaşmaya başladı. Limanlara yanaşan gemilerin ardından ayçiçek yağı fiyatlarında indirim başladı. BİM de ayçiçek yağı fiyatlarında indiirme gitti.

Rusya'dan ayçiçek yağı taşıyan gemiler geldi! Ayçiçek yağının litresi 20 lira 80 kuruşa düştü! İşte fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte zincir marketler fiyatlarda güncelleme yaptı. İşte zincir marketlerin indirimli fiyat listesi!

Ayçiçek yağını bırak zeytinyağına bak! İşte 2022 Mart zeytinyağı fiyat listesi!

Geçtiğimiz haftalarda Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan gelişmelerle ayçiçek fiyatları tarihi zirveye ulaşırken vatandaşlar alternatif olarak zeytinyağına yöneldi.

Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ekonomik dalgalanmalara sebep oldu. Birçok sektörde fiyat artışının yaşanmasıyla birlikte gıda sektörü de bu durumdan etkilendi. Ayçiçek yağına yapılan zamlar alım gücünü güçleştirdi.

Tonlarca ayçiçek yağı yüklü o gemi İstanbul’da!

Rusya’da bulunan Yeisk Limanı'ndan çıkan ve toplamda 6 bin 99 ton ayçiçek yağı taşıyan Lilac isimli yük gemisi İstanbul Boğazına ulaştı.

Ayçiçeği için kritik karar geldi! 4 ilde daha...

Bugünkü 31775 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla toplamda 4 şehir ve 7 bölge daha yağlık ayçiçeği ekimi destekleme kapsamına alındı.

Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Geçen hafta Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin Ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Tonlarca ayçiçek yağı geliyor! 4 gemi Rusya'dan yola çıktı

Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 6 bin 099 ton ay çiçek yağı yüklü geminin Rusya'nın Yeisk Limanı'nda yola çıktığı bildirildi.

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ayçiçek yağına indirim geliyor! 15-20 gün sonra fiyatlar düşecek!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan savaş Türkiye'de ayçiçek yağına olan rağbeti arttırmıştı. İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir konuya ilişkin açıklama yaparak, Türkiye'nin ayçiçek yağıyla ilgili herhangi bir stok sorununun olmadığını kaydetti.

ayçiçekyağı Haberi

ayçiçekyağı

İTO’nun perakende fiyat hareketleri göstergesi olan ‘İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’ ağustosta temmuz ayına göre yüzde 2,29, toptan fiyat hareketlerini yansıtan ‘Toptan Eşya Fiyatları İndeksi' ise yüzde 6,90 artış kaydetti.

İTO’nun 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksinde geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 99,91, Toptan Eşya Fiyatları İndeksinde ise yüzde 98,09 olarak gerçekleşti.

Ağustos 2022’de perakende fiyatlarda bir önceki aya göre, kültür eğitim ve eğlence harcamalarında yüzde 13,99, sağlık ve kişisel bakım harcamalarında yüzde 3,99, ev eşyası harcamalarında yüzde 2,74, gıda harcamalarında yüzde 2,70, konut harcamalarında yüzde 0,82, diğer harcamalarda yüzde 0,06 yükselirken; giyim harcamalarında yüzde 3,16, ulaştırma ve haberleşme grubunda ise yüzde 1,17 geriledi.

Ağustos 2022’de toptan fiyatlarda bir önceki aya göre, işlenmemiş maddeler grubunda yüzde 11,97, gıda maddeleri grubunda yüzde 9,78,...