16 / 04 / 2024

ayd alışveriş açıklaması 2020

ayd alışveriş açıklaması 2020

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

Putin'in Türkiye ile ilgili doğal gaz açıklaması büyük yankı uyandırdı

Avrupa'ya gaz sevkiyatı konusunda alternatifler arayan Rusya'dan Türkiye'de Avrupa'nın en büyük gaz merkezini kurabiliriz açıklaması geldi. Açıklama yurt içinde ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırdı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

AYD'den alışveriş merkezlerinin açılışı öncesi tavsiye kararları!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Deniz GYO'dan Göksu Alışveriş Merkezi açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

Atakule GYO'dan özel durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Atakule Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi'ne ilişkin özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO pay alım işlemi açıklaması!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO pay alım işlemi açıklaması yaptı.

Adese Alışveriş Merkezleri faaliyet raporunu açıkladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Adese Alışveriş Merkezleri Yenimahalle'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de 783 mt2 toplam alana sahip yeni mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan Kurbağalıdere açıklaması!

Kadıköy Kent Dayanışması ve Kadıköy’de görev yapan 21 mahalle muhtarı, ıslah çalışmaları İBB tarafından yürütülen Kurbağalıdere’nin temizlendiği ve derede balıkların görüldüğü iddiaları üzerine Kurbağalıdere kenarında basın açıklaması yaptı.

Türker Proje, Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi.

ayd alışveriş açıklaması 2020 Haberi

ayd alışveriş açıklaması 2020

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını açıkladı.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, AYD olarak, Kovid-19 salgınının Türkiye'de tespit edilmesi ile eş zamanlı olarak kamu sağlığının korunmasına destek olmak amacıyla hızlı adımlar atıldığı, sektöre ışık tutmak maksadıyla bazı tavsiye kararları alındığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu sürecin başında alınan kararların ve bu kararların getirilerinin hatırlatıldığı açıklamada, tüm bu kararlarda kamu sağlığının öncelik olduğu, ayrıca istihdamın kesintisizliğinin de en önemli gündemlerden birini oluşturduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada, gelinen aşama itibarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 4 Mayıs 2020 tarihli kabine toplantısında alınan kararları bilgilendirdiği basın toplantısında, hayatın kontrollü şekilde normalleşmesi programı kapsamında, Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığının talimatlarına uyulması, gerekli...