19 / 04 / 2024

aydın aydoğan

aydın aydoğan

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Maltepe arsa ihalesinde Cengiz İnşaat ve Aydın Aydoğan teklif vermişti. Özelleştirme İdaresi, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre 1 milyon 305 bin TL teklif veren Cengiz İnşaat ile sözleşme imzalayacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

7 soruda TOKİ Aydın Sosyal Konut Projesi 2022! Aydın ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili tüm detayları duyurdu Peki, TOKİ 2022 Aydın'da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Aydın Sosyal Konut projesi detayları...

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

aydın aydoğan Haberi

aydın aydoğan


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Maltepe Cumhuriyet Mahallesi, Tahta Köprü Mevkii, 1306 Ada, 40 No’lu Parselde bulunan 420,13 metrekare yüzölçümlü arsası için 22 Temmuz 2014'ta yapılan ihaleye iki teklif verilmişti.


ÖİB Maltepe arsası için Cengiz İnşaat 1 milyon 305 bin TL teklif, Aydın Aydoğan 1 milyon 295 bin TL teklif vermişti. ÖİB'nin yaptığı açıklamaya göre " 1.305.000.- (Birmilyonüçyüzbeşbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine, 1.295.000 (Birmilyonikiyüzdoksanbeşbin) Türk Lirası bedelle ikinci teklifi veren Aydın AYDOĞAN’a İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Aydın AYDOĞAN’ın sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer...