19 / 04 / 2024

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul iletişim

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul iletişim

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Aydın'daki Köşk Tren Garı restore ediliyor!

Aydın'ın Köşk ilçesinde tren yolu hattının her iki tarafındaki alanın restorasyon yapımı için hazırlanan projenin ödeneği Köşk Belediyesi'nin girişimleri sonucunda bakanlık tarafından onaylandı.

Aydın turizmi canlanacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Söke'den Karacasu ilçesine uzanacak 152 kilometrelik "turizm yolu"nun ihalesine bu ay çıkılacağını söyledi.

İzmir-Aydın yolu onarılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en eski karayollarından İzmir-Aydın yolunda, yenileme ve bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Aydın'a 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı,, 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde il genelinde 300 kilometre yolu Aydınlıların hizmetine sundu.

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Karpuzlu-Milas Yolu ile ilçeye yapılması planlanan Karpuzlu Devlet Hastanesi'nin bir yıl içinde vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Aydın Paşa Hamamı yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Aydın ’ da Osmanlı imparatorluğu döneminde İpek Yolu üzerinde hizmet vermiş Veysipaşa Mahallesi ’ nde bulunan Paşa Hamamı restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu 2016'da hizmete girecek!

Aydın’da şehiriçi trafik sorununun önüne geçmek için 2012 yılında çalışmalarına başlanan çevre yolu ile ilgili olarak son gelişmeyi Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Gençağa Karakaş açıkladı. Karaka yolun 2016 yılında hizmete açılacağını kaydetti.

Remzi Aydın'dan Göktürk'e yürüyüş yolu ve poliklinik müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürk’te bulunan 2 ayrı sitede katıldığı toplantılarda site sakinleriyle buluştu. Başkan Aydın, toplantıda poliklinik ve yürüyüş yolu müjdeleri verdi..

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul iletişim Haberi

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul iletişim

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...