27 / 04 / 2024

aydın efeler kamulaştırılacak yerler

aydın efeler kamulaştırılacak yerler

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı İmamköy, Kocagür ve Yılmazköy bölgelerinde acele kamulaştırma yapılacak. 27 Nisan 2015 tarihli Bakanlar Kurulu kararı bugün 29373 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Bankalardaki batık ve riskli kredilerin artışının nedenleri araştırılacak!

Kamu bankalarındaki batık ve riskli kredilerin artışının nedenlerinin araştırılarak alınmasın gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclise araştırma önergesi verildi. 

Sur'daki pasaj binasının kamulaştırılması mecliste!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan bir pasaj binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahındaki araziler kamulaştırılacak mı?

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinop'ta yurt binasının kamulaştırılması mecliste!

Sinop'ta bir yurt binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazi kamulaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada, Kuş Cenneti'nde yaklaşık 1,5 milyon metrekare arazinin kamulaştırılacağını söyledi.

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması Hakkında Kanun Teklifi!

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması ve İşlemleri Devam Eden Fabrikaların Özelleştirme İşlemlerinin Durdurulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Walter Godina'nın Alanya'daki evi kamulaştırılıyor!

Walter Godina'nın kamulaştırılmasına karar verilen evi ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın talebine göre Kıymet Takdir Komisyonu tarafından oluşturuldu.

aydın efeler kamulaştırılacak yerler Haberi

aydın efeler kamulaştırılacak yerler



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7688

Aydın İli sınırları içerisinde yer alan J-700 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında açılmış olan kuyulardan sıcak suyun taşınması amacıyla tesis edilecek boru hatlarının geçişi için ihtiyaç duyulan ve ekli listede bulundukları yerler, parsel numaraları ve kamulaştırma bilgileri belirtilen taşınmazların irtifak hakkı kurulmak suretiyle Aydın Valiliği (Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı) tarafından acele kamulaştırılması; İçişleri Bakanlığının 13/4/2015 tarihli ve 2101, 2102, 2103, 2104 ve 2105 sayılı yazıları üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 27/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Parseller için