27 / 04 / 2024

Aydın kavşak

Aydın kavşak

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Çine'de Alabanda, hastane ve Cumalı Mahalle kavşaklarında incelemeler yaptı.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Küçükçekmece Kavşak Ön Projesine ilişkin imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Caddesi Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Aydın Astim Kavşağı çöktü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Tekirdağ yeni kavşak projeleriyle rahatlayacak!

Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında görüşüldü.

Aydın Toptancı Hali Projesi'ne bakanlık onayı geldi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın Toptancı Hali Projesi, AK Parti Milletvekillerinin girişimleriyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylandı.

Düzce Mehmet Akif Caddesi'nde kavşak düzenlemesi!

Düzce Belediyesi tarafından Mehmet Akif Caddesi Valilik kavşağında, trafik akışının rahatlaması ve yayanın can güvenliği için kavşak düzenlemesi yapılıyor.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Aydın kavşak Haberi

Aydın kavşak

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Çine'de Alabanda, hastane ve Cumalı Mahalle kavşaklarında incelemeler yaptı.

K Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları l. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'nun akavşaklardaki incelemelerine, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik 

¦JBaa ettL Kavşaklar incelendikten sonra bir basın açıklaması yapan Erdem, şunlan söyledi: "Aydın'da 100 kilometre yol vardı. 12 yılda bu mesafe 320 kilometreye kadar çıktı. Yollar duble olduktan sonra sadece Çine'de değil birçok yerde eskiden geçiş noktası olarak kullanılan bölge ve kavşaklar da can güvenliği açısından sorunlu hale geldi. Bununla birlikte çeşitli istek ve sorunlar oluştu. Maalesef yerel yönetimler imar planı yaparken ileri görüşlü planlar yapmamışlar. Kavşak noktasının nasıl şekilleneceği,...