05 / 05 / 2024

aydın metruk bina yıkımları

aydın metruk bina yıkımları

Aydın Nazilli Belediyesi ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Ayvansaray'da 3 katlı metruk bina çöktü!

İstanbul'un Ayvansaray bölgesinde yer alan 3 katlı metruk bina büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın ön cephesi ayakta kalırken, diğer bölümlerin yıkımı gerçekleşti.

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kahramanmaraş'ta yarım asırlık 5 katlı metruk bina yıkıldı

Kahramanmaraş Elbistan'da madde bağımlılarının mekanı haline gelen 5 katlı 54 yılık metruk bina, belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı...

Aydın'da bina çöktü! 2 kişi yaralandı!

Aydın'ın Efeler'e bağlı Umurlu Mahallesi'nde tek katlı bina çöktü. Olay sonucunda 2 kişi yaralandı.  

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

aydın metruk bina yıkımları Haberi

aydın metruk bina yıkımları

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan metruk binaların yıkım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Nazilli Belediyesi'nde yer alan habere göre; belediye ekipleri son olarak, Sümer Mahalle'sinde yer alan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi.

Çalışmaları izleyen mahalle muhtarı Dilbaz; “Mahallemizde bulunan metruk evlerin yıkımı hususunda belediyemize başvurduk. Mahalle sakinlerimizin ve vatandaşlarımızın rahatsız olduğu ortamdan kurtulabilmesi için belediyemize yapmış olduğumuz müracaat kabul edildi ve yıkım çalışmalarına başladık. Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a, Fen İşleri Müdürümüz Erkan Taytaş’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmaların da aynı hızda devam edebilmesi için başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Metruk binaların estetik olarak mahalleye zarar verdiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Saha ekiplerimiz tarafından Nazillimiz genelinde metruk binaların tespiti yapılıyor. İlçemizin modern dokusunu bozan, can...