19 / 04 / 2024

Aydın Şevketiye Bölge Hastanesinin imar planı mı değişecek

Aydın Şevketiye Bölge Hastanesinin imar planı mı değişecek

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Sağlık Bakanlığı'nın Aydın'a yapacağı 800 yataklı bölge hastanesi için gereken imar değişikliği oybirliğiyle kabul edildi.

Denizli ve Aydın'da 9 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli ve Aydın'da yer alan 28 gayrimenkulü 8 milyon 959 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Kapalı Maraş'ın askeri bölge olmasını mantıklı bulmuyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay yaptığı açıklamada "KKTC hükümeti olarak kapalı Maraş gibi bir yerin askeri bölge olmasını makul ve mantıklı bulmuyoruz." diye konuştu.

Aydın Ilıcabaşı'nda kentsel dönüşüm krizi!

Aydın'da Büyükşehir Belediyesi'nin llıcabaşı mahallesinde uygulayacağı projeyi benimsemeyen vatandaşlar, "Evimizi yıktırmayız" diyerek topladıkları imzaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ulaştırdı.

Aydın'da yatırımlar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı kapatıldı!

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı, OHAL kapsamında kapatıldı. Jandarma bölge komutanlığının, aynı yerleşkesinde Aydın Garnizon Komutanlığı olarak hizmet vereceği belirtildi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Cemil Aydın'dan Osmangazi'deki dönüşüme tepki!

MHP Bursa Osmangazi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Bursa Büyükşehir'in, Osmangazi Belediyesini yok sayarak kentsel dönüşümü Akpınar mahallesinden başlatıyorum demesini yerinde bir söylem olarak görmüyor, Osmangazi Belediye Başkanlığının ve meclis grubununda sessiz kalmasını tasvip etmiyoruz" dedi.

Aydın Şevketiye Hastanesi'nin imar değişikliği onaylandı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Sağlık Bakanlığı'nın Aydın'a yapacağı 800 yataklı bölge hastanesi için gereken imar değişikliği oybirliğiyle kabul edildi.

Aydın 800 yataklı bölge hastanesi onaylandı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran ayı oturumunda reddettiği Efeler Şevketiye Mahallesi'nde yapılması planlanan 800 yataklı Bölge Hastanesi alanı talebini, tekrar gündeme alınarak kabul edildi.

Antalya TVK Bölge Komisyonu 57. toplantı gündemi belli oldu!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 56. toplantı gündemi maddeleri belli oldu. 29-30 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak toplantı Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası'nda gerçekleştirilecek.

Antalya TVK Bölge Komisyonu 55. toplantı gündemi netleşti!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 55. toplantı gündem maddeleri belli oldu. Toplantı 27 - 28 Ağustos 2015 saat 09:00'da Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası'nda yapılacak.

Aydın Şevketiye Bölge Hastanesinin imar planı mı değişecek Haberi

Aydın Şevketiye Bölge Hastanesinin imar planı mı değişecek

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Sağlık Bakanlığı'nın Aydın'a yapacağı 800 yataklı bölge hastanesi için gereken imar değişikliği oybirliğiyle kabul edildi. 


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantılarının ikinci oturumunda Efeler ilçesine bağlı Şevketiye Mahallesi 131 ada, 1 parselde bulunan alanın, sağlık tesis alanı olarak yapılaşma şartlarının değiştirilmesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planı değişikliğini görüştü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun oybirliğiyle kabul edilen imar değişikliğiyle 800 yataklı Aydın Bölge Hastanesi'nin önündeki bu engel kalkmış oldu.


Büyükşehir meclisinin geçen Haziran ayı meclis toplantısında geri çevrilen değişikliğin bu kez kabul edildiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılacak hastanenin hayırlı olmasını diledi.


Haziran ayının, CHP'li Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın yönettiği ikinci oturumunda, Sağlık Bakanlığı tarafından talep edilen sağlık tesisi alanına, İmar ve Bayındırlık...