23 / 04 / 2024

aydın yöre imar durumu

aydın yöre imar durumu

Aydın Kuyucak İlçesi, Yöre Mahallesi, Pamukören JES 2 Projesi yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın Karacasu'da imar planları değişiyor!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafında 18 yılın ardından ilk kez imar planı değişikliğine gidiliyor. 18 yıldır değişmeyen imar planları detaylı  bir şekilde değiştirilecek.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

Adana Yüreğir'de tapu krizi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Sarıçam mahallesinde oturan vatandaşlar tapularında tanımadığı kişilerin hissedar olduğunu belirterek Yüreğir Belediyesi önünde sorunun çözülmesini bekledi.

aydın yöre imar durumu Haberi

aydın yöre imar durumu


Aydın Kuyucak İlçesi, Yöre Mahallesi, Aktaş Mevkiinde 1277 parsel ile 276 parselin 1/6 ve 1068 parselin 125/433 paylık kısımlarına ilişkin “Pamukören JES 2 Projesi” yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı teklifi, bakanlık tarafından onaylandı.


Onaylı “Pamukören JES 2 Projesi” yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 14 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.




1/1000'lik açıklama raporu için tıklayınız


1/5000'lik açıklama raporu için...