23 / 04 / 2024

aydına gelen turist sayısı

aydına gelen turist sayısı

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın'ın en fazla turist gelen ilk 5 kent arasında yer aldığını belirterek, "2014'ün ilk 9 ayında 4 milyon 500 bin turist ağırladık" dedi.

Aydın Ticaret Odası Aydın'ın turist hayalini gerçekleştiriyor!

Aydın Ticaret Odası, geçtiğimiz hafta, İrlanda, Macaristan, Litvanya ve Hollanda’dan gelen ilk yoğun katılımlı turist kafilesinden sonra bugün de Yunanistan’dan gelen 52 kişilik turist heyetini Aydın’da gezdirdi.

Aydın'a 6 milyondan fazla turist gelmesi bekleniyor!

Kuşadası, Didim, Karacasu gibi turistik merkezlere sahip olan kente turist ilgisinin her geçen yıl artığını dile getiren Aktakka, geçen yıl içinde kenti yerli ve yabancı 5 milyon 556 bin turistin ziyaret ettiğini kaydetti.

Konut sitesi aidatına gelen zam yüzde 68! Bu enflasyon nasıl düşecek?

Haber Programı Sunucusu Barış Esen, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda site aidatına gelen zammın yüzde 68 olduğunu belirterek, "Bu enflasyon nasıl düşecek?" diye sordu.

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Antalya'ya turist akını: Hava yoluyla gelen kişi sayısı 4 milyonu geçti

Antalya'ya, 1 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı 2022 senesine kıyasla yüzde 37 yükselerek, 4 milyon 62 bin 891 oldu.

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar? 

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 5 Kapı 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 11 milyonu geçti! Esnaf durumdan memnun!

Eşsiz doğal güzellikleri ve eşsiz havasıyla dünyanın dört bir yanından turist çeken Antalya, 9 ayda 11 milyondan fazla yabancı turisti ağırladı. Gelen turist kafilelerinde başı Rusya çekerken,  birçok Avrupa ülkesinden de turisti ağırladı..

1 ton inşaat demiri 14 bin 750  TL oldu! Demir fiyatlarına gelen fahiş zam müteahhitleri ayaklandırdı...

Demir fiyatlarına bugün fahiş zam geldi. Son günlerde üst üste gelen zamlar müteahhitleri ayaklandırdı. 1 ton demir 14 bin 750 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Elinizdeki telefonlarınıza çok iyi bakın aman bozulmasın! İşte telefon fiyatlarına gelen son zam

TRT bandrol ücretinde yaşanan artış elektronik fiyatlarını da kötü etkiledi. Cep telefonu fiyatlarına gelen son zam belli oldu.

İnşaat sektörü temelden sallanıyor! Çimento, beton ve demir fiyatlarına gelen zamlar 'artık yeter' dedirtti!

Konut sektöründeki fiyatlar gündemden hiç düşmüyor. Konut fiyatlarına gelen zamlar aynı orantı da kira fiyatlarını da etkiliyor. Konuta gelen zammı anlamak için temele inmek gerekiyor. İnşaatın temelinde; demir, çimento ve beton fiyatları bulunuyor. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

İnşaat sektörü demir fiyatlarına gelen indirimlerle rahatladı! Demir fiyatları dip seviyelere düştü!

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından, bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe dört indirim geldi. Demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektörünü rahatlattı. İşte 15 Nisan 2022 demir fiyatları...

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

aydına gelen turist sayısı Haberi

aydına gelen turist sayısı


Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın'ın en fazla turist gelen ilk 5 kent arasında yer aldığını belirterek, "2014'ün ilk 9 ayında 4 milyon 500 bin turist ağırladık" dedi.

Kuşadası, Didim, Karacasu gibi turistik merkezlere sahip olan Aydın, 2014 yılının Ocak-Eylül döneminde yerli ve yabancı turistin akınına uğradı. Aydın'da turizm çeşitliğinin her geçen yıl arttığını söyleyen Aktakka, turizm hakkında bilgiler verdi.


Müze ziyaretçileri

Ülkede en fazla turist gelen iller arasında Aydın'ın İstanbul, Antalya, Muğla ve İzmir ile birlikte ilk 5'te yer aldığını kaydeden Aktakke, "İlimizi 2014 yılının ilk 9 ayında 2 milyon 400 bin yerli, 2 milyon 100 bin yabancı turist ziyaret etti. Aydın, ülkede en fazla turist gelen iller arasında ilk 5'te" diye konuştu. 

Aydın'ın 2014'te çok iyi bir turizm...