18 / 04 / 2024

aydında yangın

aydında yangın

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

Aydın'da 4 hektar alan küle döndü!

Aydın'ın Didim ilçesinde Hisar Mahallesi, Tekağaç mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz ve Didim İtfaiyesine ait 2 itfaiye aracıyla müdahale edildi...

Aydın'da makilik yangını çıktı!

Aydın'da makilik yangını çıktı. Kuyucak ilçesinde çöplük olarak kullanılan arazide çıkan yangının makiliğe sıçraması sonucu 10 hektarlık alan zarar gördü. Yangına havadan 4 helikopter ve 1 amfibi tipi uçağıyla müdahale etti.

Kuşadası'nda makilik alanda yangın!

Kuşadası'nda park bölgesinde 2 dekar makilik alanda etkili olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kuşadası'nda park bölgesinde çıkan yangında 2 dekar makilik alan zarar gördü.

Aydın’da ev yangını çıktı!

Aydın’da meydana gelen ev yangınında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemer Mahallesi Asya Caddesi'ndeki iki katlı binanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangında 3 hektar arazi zarar gördü. Kovela mevkisindeki makilik alanda, henüz tespit edilemeyen nedenle yangın çıktı. Sefa Kent Sitesi'ndeki evlerin bahçesine kadar sıçradı...

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı!

Orman İşletme Şefliği’ne ait 5 arazöz, 1 su tankeri, 3 ilk müdahale aracı, Çine ve Akçaova belediyelerine ait itfaiye araçları ve orman işçileri müdahale etti...

Aydın'da çıkar yangında 300 hektar alan kül oldu!

Aydın'da çıkan yangında 200 hektarı zeytinlik olan toplam 300 hektar alan kül oldu

Aydın Nazilli'de yangın çıktı! Köyler boşaltılıyor!

Nazilli ilçesindeki orman yangını devam ediyor. Önlem olarak yangın bölgesinin yakınındaki Samailli köyü kısmen boşaltıldı

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Aydın'ın Didim ilçesinde, makilik alanda yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Alibeyköy'de metro inşaatında yangın!

İstanbul Alibeyköy'de metro inşaatında işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alibeyköy'de metro inşaatında yangın!

Alibeyköy'de devam eden metro hattı inşaatında işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. 

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

YHT Ankara Garı inşaatında yangın çıktı!

YHT Ankara Garı inşaatında kalıpların alev almasıyla çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Sincan-Kayaş arasındaki banliyö trenlerinin seferleri saat 22.15 itibarıyla yeniden başladı.

Selimiye Kışlası'nda yangın iddiası yalanlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen Selimiye Kışlası'nda yangın çıktığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. açıklamada, "Üsküdar'daki Selimiye Kışlası'nda yangın çıktığı yolundaki haberler asılsızdır" denildi.

Novodevichy manastırında yangın çıktı!

Rudya'da UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde bulunan Kremlin Sarayı yakınlarındaki Novodevichy manastırında yangın çıktı. Nazım Hikmet 1963 yılında manastırın da bulunduğu Novodeviçye mezarlığında toprağa verilmişti.

Şişli'de bir bina inşaatında yangın çıktı!

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.

aydında yangın Haberi

aydında yangın

Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.


 Didim’de Hisar Mahallesi, Kavakdere mevkisinde bulunan makilik alanda henüz tespit edilemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı.


Yangına, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri itfaiye araçlarıyla, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de arazözler ile müdahale ediyor. Henüz kontrol altına alınamayan yangını söndürme çalışmalarına çok sayıda orman işçisinin de katıldığı bildirildi.


Şu ana kadar 8 dönüm alanın zarar gördüğü yangını söndürmek için bölgeye takviye ekiplerinin gönderildiği...