20 / 04 / 2024

Aydınlı Grup pierre cardin

Aydınlı Grup pierre cardin

Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent Özkan, Erkek Giyim markaları olan Pierre Cardin için yeni hedefleri olduğunu belirtti. Özkan, 2014 yılı içerisinde 9 yeni Pierre Cardin mağazası açmayı planladıklarını söyledi...

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı!

Aydınlı Grup, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ali Şimşek ve Hakkı Ersin Aytür imzasıyla kuruldu.

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatlar!

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatları 2+1'lerde 440 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sağlanıyor...

Aydınlı Grup'tan FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Aydınlı Grup, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Aydınlı Grup pierre cardin Haberi

Aydınlı Grup pierre cardin

Pierre Cardin, mağazalardaki kasaların yanındaki QR kod okutularak telefonlara indirilebilen uygulama başlattı. Mobil Alışveriş Kartı, Pierre Cardin müşterilerine son alışverişlerini inceleme, özel indirimlerden yararlanma, sezon katalogunu inceleyebilme ve QR kod ile Pierre Cardin’den alınan hediyelere video mesaj ekleyebilme gibi birçok özellik sunuyor.

Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent Özkan, hedeflerinin 1 milyona yakın kart datasının büyük bir bölümünü mobil uygulamaya taşımak olduğunu iletti. Özkan, 2014’le ilgili olarak, yurtiçi ve yurtdışında toplam 9 mağaza daha açarak perakende gelirlerinde yüzde 17’lik bir büyüme öngördüklerini...