25 / 04 / 2024

aykutoğlu flats fevzi çakmak

aykutoğlu flats fevzi çakmak

Aykutoğlu Flats nerede? Aykutoğlu İnşaat tarafından yükselen Aykutoğlu FlatsEvleri projesi İstanbul Caddesi Fevzi Çakmak Mah. No:1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde yer alıyor.

E Flats Turizm Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

E Flats Turizm Ve Organizasyon Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 200 bin sermaye bedeli  ile Ebru Büyükbayrak tarafından kuruldu.

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli Aygül Kılıç ve Ruken Pekbaşaran ortaklığıyla kuruldu...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Dursun ali'ye rant tepkisi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli’nin rant peşinde olduğunu savundu.

Fevzi Gümrükçüoğlu: Bu sezon turizmde rekor kırarız!

Turizm sezonu öncesinde değerlendirme toplantısı düzenleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu sezon turizmde büyük bir rekor kırarız” dedi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Çömlekçi kentsel dönüşüm açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında TOKİ’nin mahkeme kararıyla belirlenmiş olan fiyatlardan daha aşağı bir düzeyde rakam önerdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

aykutoğlu flats fevzi çakmak Haberi

aykutoğlu flats fevzi çakmak


İnşaat, nakliyat ve petrol alanların faaliyet gösteren Aykutoğlu İnşaat İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da Aykutoğlu Flats projesini inşa ediyor. Aykutoğlu Flats nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.


Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats projesinde 112 adet rezidans daire yer alıyor. Rezidans alanları ve ticari alanların tasarlandığı Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa projesinde 60 adet ticari birim de bulunuyor.


Aykutoğlu Flats projesi Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor. Aykutoğlu Flats nerede sorusunun cevabından önce Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları hakkında bilgi verelim. Küçükköy Aykutoğlu Flats daire fiyatları metrekare olarak 5 bin lira - 5 bin 500 lira arasında değişiyor.


Aykutoğlu Flats Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Küçükköy Aykutoğlu Flats Evleri projesi 21 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy'de...