29 / 03 / 2024

ayvansaray semt konakları

ayvansaray semt konakları

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Başiskele’ye 8. konak geliyor!

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

Beyoğlu 14. semt konağına kavuşuyor!

Beyoğlu Belediyesi 14. Semt Konağı olan Piripaşa Semt Konağı’nın temel atma törenini gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Semt konakları mahallede hizmeti koordine eden, tek elde toplayan bir mekanizma" dedi.

Başiskele Belediyesi Semt Konağı 1 ay sonra açılacak!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor. Başiskele Belediyesi semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Ziya Gökalp Semt Konağı bugün açılıyor!

Kocasinan Belediyesi, mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, dayanışmayı ve paylaşmayı yaygınlaştırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni bir hizmet olan semt konaklarının açılış kurdelelerini kesmeye devam ediyor.

Kocaeli Başiskele'de 3 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediyesi, mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırıyor. İnşası devam eden 3 yeni konağın ise ilerleyen aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Kocasinan'daki semt konakları hizmete açılıyor!

Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, sosyal refahı artırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Semt Konakları da ilgi çekiyor...

Kayseri Yeşil Mahalle'deki semt konaklarında sona gelindi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle’de ilki açılan Semt Konakları’ndan kalan 7 tanesinin de bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Kocasinan'daki 7 semt konağı tamamlanıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar "Beyazşehir, Kayabaşı, Ziya Gökalp, Mimarsinan, Mevlana, Boztepe, Yeni Mahalle olmak üzere 7 mahallemizde daha yapımı devam eden semt konakları da bitiyor, son rötüşları yapılıyor" dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Semt konakları bitiyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle’de ilki açılan Semt Konakları’ndan kalan 7 tanesinin de bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Başiskele Semt Konağı inşaatında sona gelindi!

Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından bir yenisinin daha yapımını tamamlayan Başiskele Belediyesi Yeşilkent Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.

ayvansaray semt konakları Haberi

ayvansaray semt konakları

Yatırımlarına devam eden Fatih Belediyesi Fatih’e değer katan projeleri hayata geçirme çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fatih’e değer katacak projeler arasında yer alan  Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi tamamlandığında 4 derslikli Bilgi Evi, 300 ziyaretçiyi aynı anda ağırlayabilecek büyüklükte bir kütüphane, etüt alanı, 144 kişi kapasiteli çok amaçlı salon ve bilgisayar sınıfı ile Fatihlilerin hizmetine...