27 / 04 / 2024

azerbaycan savaş

azerbaycan savaş

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Türk müteahhitlerin gözü Azerbaycan’da!

Türkiye’nin askeri olarak aktif olduğu ülkelerden Libya’da müteahhitler alacaklarını tahsil edemezken, 2021 için dikkatler savaş sonrasında Dağlık Karabağ’daki yeniden inşa projeleri için Azerbaycan’a döndü. Müteahhitler, Körfez açılımı da talep ediyor.

İşgalci Ermenistan, Azerbaycan'daki bir okulu yıktı!

İşgalci Ermenistan ordusu yeni savaş suçu işleyerek Azerbaycan'ın Ağdam kentinde bulunan bir okulu vurdu. Okul kullanılmaz hale geldi.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Tapu savaşında kriminal dosyalar!

Gazeteci Fatih Çekirge, Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşının devam ettiğini söylüyor...

10 koy için tapu savaşı!

Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşı devam ediyor.

ABD ile AB arasında ticaret savaşının fitili ateşlendi!

ABD ve Avrupa Birliği (AB) arasında uzun süredir devam eden ekonomik anlaşmazlıkların havacılık sektörüne de sıçraması ve bunun yanında yeni vergi tehditleri, ticaret savaşı beklentilerini güçlendirdi.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Türkiye ve Azerbaycan arasında çevre ve şehircilik alanında iş birliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Azerbaycan Devlet Emlak Komitesi Başkanı Hasanov'u kabul etti. Bakan Kurum, "Çevre ve şehircilik alanında da diğer alanlarda olduğu gibi iki ülkedeki iş birliğini çok daha yukarıya çekecek çalışmaları yapma kararı aldık" dedi...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Evrim Savaş Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Savaş Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Gülcan Savaş tarafından kuruldu. 

Savaş Yükselyalçın: İnşaat sektöründe kriz yok!

Adana'da Aklı Selim İnsanlar Derneği Başkanı Savaş Yükselyalçın, inşaat sektöründe kriz olmadığını söyledi. Yükselyalçın, müteahhitlere önemli önerilerde bulundu.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Ekonomik savaştan dolayı projelerin hiç biri durmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,"Ekonomik savaştan dolayı projelerin hiçbirisi durmayacak, hepsini kararlılıkla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin gerektirdiği pratiklikle de sahada inşallah uyguluyor olacağız" dedi.

azerbaycan savaş Haberi

azerbaycan savaş

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Azerbaycan topraklarını işgal ederek kardeş ülkemizin bağımsızlığına göz diken Ermenistan’ı lanetliyorum” diye konuşan Gürlek, Ermenistan’ı kınadı.

Gürlek, şu ifadeleri kullandı:
“Ateşkes anlaşmasına rağmen sivil halka saldıran, ateşkes kurallarına uymayan ve çeşitli bahanelerle insan haklarını umursamayan Ermenistan’ı kınıyorum. Kardeş ülkemiz Azerbaycan’ı tahrik ederek savaşın boyutunu büyütmek isteyen Ermenistan, hayalini kurduğu kaosu göremeyecek. 30 yıla yakın bir süredir ihmalkar tutumlar sergileyen Ermenistan, Azerbaycan toprakları olan Karabağ’ı terkedene kadar bu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyorum. Ermenistan tarafından Azerbaycan’ın bağımsızlığına ve toprak bütünlüğüne yapılan saldırıya dünya ülkeleri gerekli desteği vermiyor. Dünya’nın tepkisi yetersiz fakat gerek Türkiye Cumhuriyeti, gerekse şahsım adına Azerbaycan’ın yanındayız mesajını vermek istiyorum. Bu...