23 / 04 / 2024

aziz kocaoğlu dönüşüm açıklamaları

aziz kocaoğlu dönüşüm açıklamaları

"Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu"na konuşmacı olarak katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili yargıya taşınan konuları sadece bilirkişilerin inisiyatifine bırakmak yerine ihtisas mahkemelerinin kurulmasını söyledi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesi onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı son oturumunda konuşan Aziz Kocaoğlu, ''İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok'' diye konuştu.

İzmir'de dönüşüm hedefi 40 bin konut!

EBSO Meclis toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halen Uzundere ve Örnekköy'de 1500 civarında daire ve iş yerinin dönüşümünü sürdürdüklerini belirterek, "İlk hedefimiz 35 bin ile 40 bin adet arasında konut  üretmek" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Yap-sat modeli kentsel dönüşüm değildir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu imar ve kentsel dönüşüm konuları hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. 

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde kimseyi yerinden olmayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Aziz Kocaoğlu, Gaziemir ve Karabağlar’ın 8 mahallesini ziyaret etti. Kentsel dönüşüm konusunda soruları yanıtlayan Kocaoğlu, "Herkes aynı yerde, aynı komşusuyla ama daha konforlu ve güvenli binalarda oturacak" diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu: Dönüşüm için ihtisas mahkemeleri kurulsun!

"Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu"na konuşmacı olarak katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili yargıya taşınan konuları sadece bilirkişilerin inisiyatifine bırakmak yerine ihtisas mahkemelerinin kurulmasını söyledi.

aziz kocaoğlu dönüşüm açıklamaları Haberi

aziz kocaoğlu dönüşüm açıklamaları


Türkiye Belediyeler Birliği'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Adalet Akademisi ve Ankara Üniversitesi işbirliğiyle Çeşme'de düzenlediği "Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu" başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları ile ilgili personel, Danıştay daire başkanları, Danıştay üyeleri, Danıştay tetkik hakimleri, Bölge İdare Mahkemesi başkanları ve üyeleri, belediye başkanları, belediye kentsel dönüşüm daire başkanları ve müdürleri, hukuk müşavirleri, avukatlar ve konu ile ilgili personelin katıldığı sempozyumun ilk gününde söz belediye başkanlarındaydı. 

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar'ın yönettiği oturumda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuşmacı olarak yer aldı. 


Sadece bilirkişinin karar vermesi sakıncalı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşüm...