25 / 04 / 2024

Aziz Torun gayrimenkul zirvesi 2013 açıklaması

Aziz Torun gayrimenkul zirvesi 2013 açıklaması

GYODER Başkanı Aziz Torun, Gayrimenkul sektörü 10 yıl öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi ancak geçmiş 10 yıl içerisinde Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel olarak, gayrimenkul sektörü de büyüdü dedi...

Torunlar GYO 2023 sonu için 2,5 milyar TL kira geliri hedefliyor! 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut sektörü ve şirketin finansal görünümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Aziz Torun'un o açıklamaları...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Arzu Köknel tarafından kuruldu.

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Gayrimenkulde ‘sat-yap’ dönemi bitti!

Gayrimenkul sektöründe artık ‘sat-yap’ döneminin bittiğini söyleyen Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Bu Türklerin bulduğu mucizevi bir modeldi, ama ömrünü tamamladı'' dedi.

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

Aziz Torun: Borçlarımızı azaltıp, stoklarımızı eriteceğiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, borcu azaltıp stokları eritmeye odaklanacaklarını açıkladı Torun, ciroda büyüdüklerini ama dövizdeki artış yüzünden karda ciddi sorun yaşadıklarını ifade etti.

Aziz Torun’un serveti 700 milyon dolar!

Forbes Türkiye "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Torunlar’ın patronu Aziz Torun 700 milyon dolar serveti ile listede 64’ncü oldu…

Aziz Torun: Evde yüzde 25 kârlılık kalmadı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun kârlılığın düştüğüne dikkat çekti. Torun, "Yüzde 25-30 kârlılık artık yok." dedi. 

Torunlar GYO Paşabahçe projesi ne zaman satışa çıkacak?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Paşabahçe'de hayata geçirecekleri karma projeyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Aziz Torun: Ada arazileri geliştirilmeli!

5’inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Aziz Torun, "Kentsel dönüşümde ada ve adalar bazında arazi geliştirilmeye öncelik verilmeli" dedi.

Aziz Torun gayrimenkul zirvesi 2013 açıklaması Haberi

Aziz Torun gayrimenkul zirvesi 2013 açıklaması

Mahalleden plazaya GYODER Başkanı Aziz Torun sektörün önceden mahalle müteahhitliği seviyesinde olduğunu 10 yıllık sürede ise göz kamaştırıcı noktaya geldiğini söyledi. 



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörünün önemli değişim ve gelişim göstererek bugünlere kadar geldiğini belirterek, "Gayrimenkul sektörü 10 yıl öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi ancak geçmiş 10 yıl içerisinde Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel olarak, gayrimenkul sektörünün de çok hızlı büyürüğünü, geliştiğini ve bugün geldiği noktanın gerçekten gözkamaştıncı olduğunu, hepimiz görüyoruz" dedi. 


KAZAYA UĞRAMAMAK İÇİN ÖZELEŞTİRİ LAZIM 


GYODER tarafından düzenlenen "Gayrimenkul Zirvesi 13" te konuşan Torun, sektördeki hızlı ' gelişmeye bakıldığında, bir kazaya uğramaması için bilgi üretmeye eğitim çalışmalanna, dayanışmaya, işbirliğine, özeleştiriye, sektör olarak büyük önem verilmesi ve bunun için gayret gösterilmesi gerektiğini anlattı. 


Türkiye'nin marka değerinin...