25 / 04 / 2024

Aziz Yeniay kimdir

Aziz Yeniay kimdir

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

Aziz Yeniay kimdir?

Planlı kentleşme, kentsel risklerin azaltılması, kent ve kentlilik bilinci oluşturulması, kentsel dönüşüm projeleri, sürdürülebilir kentler konularında çalışmalarda bulunan Aziz Yeniay, 1963’de Malatya’da doğdu. İşte özgeçmişi...

Aziz Yeniay: Kentsel dönüşüm şehri yoksullaştırıyor!

Küçükçekmece eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yoksulluğu ve deprem riskini ortadan kaldırmak amacıyla başlayan kentsel dönüşümün, şehre başka yoksulluk ve riskler getirmeye başladığını söyledi.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu üyelerini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Yönetim Kurulu üyelerini yayınladı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu üyeleri haberimizde bulunuyor.

Aziz Yeniay, Torunlar GYO yönetim kuruluna uygun adayları saptayacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aziz Yeniay, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kuruluna uygun adayları saptayacak.

Aziz Yeniay Küçükçekmece'nin yeni belediye binasını anlattı!

'3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ne katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğini taşıyan Küçükçekmece'nin yeni belediye binasını anlattı.

Aziz Yeniay kimdir?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kimdir? Aziz Yeniay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Aziz Yeniay, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Azhar Aziz Dogar kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Azhar Aziz Dogar kimdir? Azhar Aziz Dogar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Azhar Aziz Dogar biyografisi...

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Halkalı Cadde 24 projesinin ruhsatı iptal edildi!

Küçükçekmece Belediyesi’nin eski başkanı Aziz Yeniay’ın şirketi tarafından hayata geçirilen inşaat projesinin ruhsatı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık iddiası!

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı. Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturmaya onay çıkmadı. 

Halkalı Cadde 24 projesi durduruldu!

Eski Küçükçekmece Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Aziz Yeniay’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 24 Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent’e inşa edilen Cadde 24 projesi için İstanbul 3. İdare Mahkemesi’nden yürütmenin durdurulması kararı çıktı.

İnşaat sektörünün durağanlığını Eylül'de telafi edeceğiz!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme süreci inşaat sektörünün de yüzünü güldürdü. 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay normalleşme süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda büyüme devam edecek!

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

Osman Torun kimdir?

Aziz Torun'un babası Osman Torun Nisan 2016 vefat etti. Peki, Osman Torun kimdir? Osman Torun, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Osman Torun..

Aziz Yeniay: Gayrimenkul değer kaybetmeyecek!

24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, Türkiye’nin yıllık bazda 20 milyar dolarlık yabancı girdisine ihtiyacı olduğunu ve bunun karşılanmasında gayrimenkul sektörünün önemli bir paya sahip olacağını söyledi.

Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 25 milyar doları bulur!

Türkiye'de gayrimenkul fonları çok yeni bir iş alanı. Konuyla ilgili ilk fonun kuruluşu Kasım'da tamamlandı. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, fonlardaki büyüklüğünün 10 yılda 20-25 milyar dolara ulaşabileceğini söylüyor.

24 Gayrimenkul Başakşehir'de kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Eski Küçükçekmece Belediyesi Başkanı olan Aziz Yeniay'ın başkanı olduğu 24 Gayrimenkul, Başakşehir'de dev kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. Yeni yılda başlaması hedeflenen Başakport projesi yaklaşık 100 bin metrekare alanı kapsıyor.

Aziz Yeniay kimdir Haberi

Aziz Yeniay kimdir

Bu yıl 5.si düzenlenen ve Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri konusunun masaya yatırıldığı Gayrimenkulde Liderler Zirvesi sektör liderlerinin katılımı ile gerçekleşti. 3 farklı oturumun gerçekleştiği zirvede ana sponsorlardan biri olan 24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti. Yakın zamanda Türkiye’nin en büyük uluslararası Gayrimenkul Yatırım Fonunu kurmak için niyet anlaşmasının yapıldığını belirten Yeniay, “Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Al- Zamil Grup ile iki ayrı gayrimenkul yatırım fonu için niyet anlaşmasına imza attık. Bu iki fon ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz ve kısa süre içerisinde SPK'ya resmi başvurumuzu yapıyor olacağız. Başlangıç olarak 500 milyon TL büyüklükle faaliyete geçecek bu fonların, kısa süre...