19 / 04 / 2024

azmi sarıbay kimdir

azmi sarıbay kimdir

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, ara buluculuk sisteminin hayata geçmesi ile bu sene yaklaşık olarak 30 bin ihtilafın mahkemeye gitmeden çözüldüğünü söyledi.

Turyap Ukrayna ve Gürcistan da yeni şube açacak!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin en büyük franchîse ağlarından birini yöneten Turyap, yurtdişında da büyüme atağına geçti.

Rant vergisi gayrimenkul sektörünü etkileyecek mi?

Hükümetin reform eylem planını açıklandı. Buna göre kamuoyunda rant vergisi olarak anılan ve imar değişikliği ile ortaya çıkacak değer artışından kamunun pay almasını öngören düzenleme Mart ayında çıkıyor.

Azmi Sarıbay kimdir?

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 1985’de kurduğu gayrimenkul firması TURYAP'ın şirketleri TURYAP YAPI, TURYAP EĞİTİM, TURYAP SİGORTA ve TURYAP TAPU'yu 2008’de TURYAP HOLDİNG çatısı altında topladı. Peki Azmi Sarıbay kimdir?

Azmi Sarıbay kimdir?

TURYAP Başkanı Azmi Sarıbay kimdir? Azmi Sarıbay ne zamandan beri TURYAP Başkanı olarak görev alıyor? TURYAP hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Azmi Sarıbay ve TURYAP...

Astoria 2 Şubat'tan itibaren R’estate Center’a ev sahipliği yapacak!

Gayrettepe’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nin ikinci katı 2 Şubat’tan itibaren dünyanın ilk emlak alışveriş merkezi R’estate Center’a ev sahipliği yapacak. Proje Turyap, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliğiyle hayata geçiriliyor...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

azmi sarıbay kimdir Haberi

azmi sarıbay kimdir

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TURYAP'ın, yaklaşık 2 yıl önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek için hayata geçirdiği Arabuluculuk Çözüm Merkezi, bugüne kadar 200’e yakın başvurunun 170’ini çözüme kavuşturdu. Merkez, yeni yerinde, yenilenen yüzü, çözüm ortakları ve daha kapsamlı yapısıyla hizmet verecek. Ara buluculuk, tahkim, tapu-takas, değerleme, müzayede ve eğitim-araştırma gibi geniş yelpazede hizmet verecek olan Arabuluculuk Çözüm Merkezi ve çözüm ortakları tanıtıldı.

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Sarıbay, merkezin çözüm ortaklarının katılımıyla gerçekleşen imza töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, ara buluculuk ile ilgili yasal düzenleme yapıldıktan sonra işlerin artık çok kolaylaştığını belirterek "Türkiye'de insanlar arasında ihtilaf çıktığı zaman gidecekleri yer mahkeme... 80 milyonluk ülkemizde artık mahkemeler tıkandı." dedi.

İnsanlar arasındaki ihtilafın artık konuşa konuşa çözüleceğini söyleyen Sarıbay, "Biz de mekan ve danışmanlık desteğiyle,...