24 / 04 / 2024

Azmi Sarıbay TURYAP

Azmi Sarıbay TURYAP

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 1985’de kurduğu gayrimenkul firması TURYAP'ın şirketleri TURYAP YAPI, TURYAP EĞİTİM, TURYAP SİGORTA ve TURYAP TAPU'yu 2008’de TURYAP HOLDİNG çatısı altında topladı. Peki Azmi Sarıbay kimdir?

Azmi Sarıbay kimdir?

TURYAP Başkanı Azmi Sarıbay kimdir? Azmi Sarıbay ne zamandan beri TURYAP Başkanı olarak görev alıyor? TURYAP hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Azmi Sarıbay ve TURYAP...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ihtilafları ara buluculuk ile çözülüyor!

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, ara buluculuk sisteminin hayata geçmesi ile bu sene yaklaşık olarak 30 bin ihtilafın mahkemeye gitmeden çözüldüğünü söyledi.

Sarıyer'de 50 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa nitelikli gayrimenkul 50 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Azmi Sarıbay: Tapu harçlarındaki indirim sektörü hareketlendirecek!

Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, tapu harçlarındaki indirim hakkında değerlendirme yaptı. Sarıbay, bu dönemi iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

Mustafa Sarıçerçi: Gayrimenkulde 2016 fırsat yılı olabilir!

Turyap Kahramanmaraş Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, gayrimenkul sektörünün 2015 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdiğini yeni yılda ise beklentilerin çok yüksek olduğunu belirtti.

Azmi Sarıbay TURYAP Haberi

Azmi Sarıbay TURYAP

Azmi Sarıbay kimdir?


Azmi Zeki Sarıbay, 1952 Hatay (Hassa-Akbez) doğumludur. Antakya ve Kırıkhan Lisesi’ndeki öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 1975 yılında mezun olmuştur.

1975-1977 yılları arasında Tekel Genel Müdürlüğü’nde Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak çalışmıştır.

Askerliğini Yedek Subay (Jandarma Asteğmen) olarak Hakkari’de tamamlamıştır.


Azmi Sarıbay, 1979-1985 yıllarında, 2000 kişilik personeli ile yurt içi-yurt dışı şantiyelerde binalar ve alt yapı inşaatları üstlenen Üstay Şirketler Grubu’nda Mali ve İdari İşler Müdürü olarak görev yapmış, Kuveyt ve Libya şantiyelerinde bulunmuştur.


Sarıbay, 1985 yılı itibarıyla kamu ve özel şirketlerdeki çalışma sürecini sonlandırarak TURYAP’ı kurmuş, TURYAP YAPI, TURYAP EĞİTİM, TURYAP SİGORTA, TURYAP TAPU adlı grup şirketlerini 2008’de TURYAP HOLDİNG çatısı altında toplamıştır.



Azmi Sarıbay ve TURYAP iletişim bilgileri!


Adres: 19 Mayıs Caddesi Doktor İsmet Öztürk Sokak...