26 / 04 / 2024

b-fit selimiye

b-fit selimiye

Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit, İstanbul Selimiye merkezini açıyor

Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Büyük ilgi göre Huawei Watch Fit 2 birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Huawei Watch Fit 2 alınır mı? Fiyatı ve özellikleri neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Selimiye Kışlası'nın mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Selimiye Kışlası'nın mülkiyetine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ordu'daki Selimiye Konak restore ediliyor!

Tarihi miraslara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selimiye Konak’ı restorasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra belediyeye ait konuk evi olarak hizmete sunacak.

Selimiye Camii Çevre Projesi'ne onay!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Selimiye Camii'nin çevre düzenleme projesini onayladı.

Selimiye Camii çevre düzenleme projesi onaylandı!

Selimiye Camii çevresi düzenleme projesi, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

MAC spor kulübü Emaar AVM’de açıldı!

Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM'de MAC spor kulübü açıldı. MAC, uzman ekibi, son teknoloji ekipmanları, donanımlı egzersiz stüdyoları ile fit bir yaşama merhaba demek isteyenleri Emaar AVM’ye bekliyor...

Selimiye Camisi'nin restorasyonu ramazandan sonra başlayacak!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, "Ramazan ayının sonrasında Selimiye Camisi'nde restorasyon uygulamasına başlayacağız. Bu konuda çok titiz çalışmalar gerçekleştirmekteyiz." diye açıklama yaptı. 

Selimiye Camisi'nin demirlerine dayanıklılık kontrolü!

Vakıflar Edirne Bölge Müdürlüğü'nün inşaat mühendisleri, Selimiye Camisi'nin kubbe ve revak aralarındaki gergi demirlerini dayanıklılık testinden geçirdi.

Selimiye'nin silüeti korunacak!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "En büyük hassasiyetimiz olan Selimiye Camisi'nin silüetinin bozulmaması için bu alanda yapılacak binaları, 6 kat ile sınırlandırıyoruz" dedi.

Almanya'da Selimiye Camisi açıldı!

Almanya'nın Güneybatısında yer alan Oberstenfeld beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Selimiye Camisi dualarla açıldı.

Edirne Selimiye Cami restore edilecek!

EDİRNE’de Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Cami, 36 yıl aradan sonra restore edilecek. Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Generen, “Selimiye Camii en son 1980 yılında restore edilmiş bir yapı." dedi.

Edirne Selimiye Cami'nin sonradan yapılan merdivenleri yıkıldı!

Edirne Selimiye Camii Haziresi’ne çıkmak için sonradan yapılan merdivenler, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından uygun bulunmadığından yıkıldı.

Selimiye Arastası esnafı kira artışını çok buldu!

Edirne Selimiye Arastası’nda bulunan dükkan sahipleri, Vakıflar Edirne Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı kira artışını çok bulduklarını, bu ölçüdeki zammın bir tek arastaya yapıldığını söylediler. İşte ayrıntılar...

b-fit selimiye Haberi

b-fit selimiye

Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in, yeni merkezi 29 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul Selimiye’de hizmete açılıyor. Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b- fit’te, hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakikada tamamlanan günlük egzersizle kadınlar kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşıp, daha sağlıklı yaşıyor.

Gülşah Yalçın’nın açacağı b-fit Selimiye, İstanbul’daki 62’inci merkez olacak. 29 Aralık Cumartesi günü hizmete girecek olan b-fit İstanbul Selimiye, tüm İstanbullu kadınları açılışına davet ediyor.


Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit, Türkiye genelinde 214 merkeze sahip. Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye’de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.


Adres : Selimiye...