19 / 04 / 2024

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi inşaatı

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi inşaatı

Türkiye tarafından DEAŞ'tan temizlenen Bab ilçesinde kurulacak organize sanayi bölgesi için ilk adım atıldı...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Acele Kamulaştırma kararı ile OSB'ye toplam 24 arsa! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 1. Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcılara verilmek üzere toplam büyüklüğü 482 bin 366 metrekare olan 24 adet arsanın Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından acilen kamulaştırılmasına karar verildi. 

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çelik tarafından kuruldu.

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ümraniye Yukarı Dudullu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, (1208 ada, 5 parsel) Organize Sanayi Bölgesi Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandı!

Erciş OSB'de 1. etaptaki 27 parsellik bölüm tamamlandığı açıklandı. AK Parti Van milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu yapımı süren Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti...

OTUGROUP Sakarya’da 1 milyon metrekarelik sanayi arazisini satıyor!

OTUGROUP Sakarya Sögütlü 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 1 milyon metrekare arazisini satışa çıkardı...

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Şehitkamil 1. OSB'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Şehitkamil 1.Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 19 bin 833 metrekarelik fabrika ve idare binasının tamamı 11 milyon 116 bin 156 TL'ye Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı...

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi inşaatı Haberi

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi inşaatı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun yürüttüğü Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ'tan temizlenen Bab ilçesinde Türkiye tarafından kurulacak organize sanayi bölgesi için ilk adım atıldı.

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi, 561 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine kurulacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Teme atma töreninde Gaziantep Vali yardımcıları Şenol Esmer ve Cengiz Ayhan da hazır bulundu. 

Bab Yerel Meclis Başkanı Cemal Ahmet Osman, "Organize sanayi bölgesi projesi, bölgenin ekonomisi ve geleceğine dair önemli bir projedir. Proje kapsamında iş olanakları ve çalışanların geliri artacak." dedi. 

Osman, sanayi bölgesinde her türlü hizmet ve altyapının hazır olacağını ifade ederek, Osman, "Kanalizasyon ve atıkların yeniden rafine edilmesi gibi olanaklarımız olacaktır. İnşallah bu projemiz faydalı olur ve başarılı oluruz. " açıklamasında bulundu.

"İnşallah bu...