27 / 04 / 2024

baba evini ikiye böldüler

baba evini ikiye böldüler

Rize'nin İkizdere ilçesinde babalarından miras kalan ev konusunda anlaşamayan iki kardeş, çözümü evi motorlu testereyle ikiye bölmekte buldu. 50 yıllık ahşap ev, ölçümlerin ardından paylaştırıldı.

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Rizeli kardeşler babalarının evini motorlu testereyle ikiye böldü!

Rize'nin İkizdere İlçesi Çiçekli köyünde iki kardeş babadan kalma ev konusunda anlaşmazlığa düşünce ilginç bir çözüm buldu. Ahşap evi motorlu testere ile ortadan ikiye bölen kardeşlerden biri, kendine düşen bölümü yıkıp yerine aynı boyutlarda yeni ev inşa etti.

Sinoplu Erdoğan Kalyoncu evini kamyonla taşıdı!

Sinop'ta bir vatandaş babasından kalma ahşap evi kamyona yükleyerek bir tarlaya taşıdı. Evini taşıyan Erdoğan Kalyoncu, 'baba yadigarı' olduğu için bu zahmete katlandığını söyledi.

Göçleri engellemenin tek yolu köylerin yaşam kalitesini artırmak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz baba evini yeniden inşa ediyor. İnşa ettiği eviyle köyünün de yaşam kalitesini artırmak istediğini vurgulayarak, köyden kente göçü engellemenin tek yolunun yaşam kalitesini artırmak olduğunu söyledi.

İki kardeş anlaşamayınca baba evini ikiye böldü!

Rize'nin İkizdere ilçesinde babalarından miras kalan ev konusunda anlaşamayan iki kardeş, çözümü evi motorlu testereyle ikiye bölmekte buldu. 50 yıllık ahşap ev, ölçümlerin ardından paylaştırıldı.

Baba evini oğluna satabilir mi?

Babanızın bir evi olduğunuzu ve oğlu olarak size satmak istediğinizi farz edelim. Peki, bir baba evini oğluna satabilir mi? Babanın evini oğluna satması için gerekenler nelerdir?

Canik Belediye Başkanı kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini yıktı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu...

Samsun Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabı başladı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu.

Eyşan Özhim Bozcaada'daki arsasını ve Riva Konakları'ndaki evini satıyor!

Eyşan Özhim, 1.5 milyon lira harcayarak yapımcılığını yaptığı Benimle Oynar mısın adlı film gişede iş yapmayınca borçlarını ödeyebilmek için Bozcaada'daki arsasını ve Riva Konaklan'ndaki evini satmaya karar verdi..

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Kıbrıs Gazisi Enver Selvi'nin evini sattı!

40 yıllık evini sattılar İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Kıbrıs Gazisi Enver Selvi'nin 40 yıldır oturduğu gecekondusunu sattı. Selvi, "Ankara'ya yazı yazdık, 'Bu evi sana indirimli satacağız' dediler

Keira Knightley evini satışa çıkardı!

Keira Knightley, üç yıl önce 2.4 milyon dolara satın aldığı Doğu Londra'daki evini 3 milyon dolara satıyor. 28 yaşındaki Knightley daha önce bu evi erkek kardeşine vermeyi düşünmüştü. Ancak sonra vazgeçip satmaya karar verdi

Kamile Esen: Ankara'da inşaat yatırımları ikiye katlanacak!

Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, Ankara'da inşaat alanında yatınmlann arttığına dikkat çekerek "Önümüzdeki beş senede yatınmlann en az ikiye katlanacağını öngörüyoruz" diye konuştu...

Somuncu Baba'nın tarihi evi restore ediliyor!

Bugüne kadar birçok tarihi yapıyı ayağa kaldıran Osmangazi Belediyesi, yıllardır özel mülkiyete ait olan Somuncu Baba Hazretleri'nin tarihi evi ve fırınını da aslına uygun şekilde restore ediyor...

baba evini ikiye böldüler Haberi

baba evini ikiye böldüler

İstanbul'da yaşayan Ali ve Ahmet Kangel kardeşler, Çiçekli köyünde, babaları Sabri Kangel'den miras kalan 150 metrekarelik ahşap evi yıkarak yerine yeni ev yapmak istedi.


Yapılacak ev konusunda iki kardeş arasında anlaşmazlık yaşanınca köyün sakinleri ve muhtar araya girdi. Tüm görüşmelere rağmen iki kardeş anlaşamayınca evin ortadan ikiye bölünmesine karar verildi. 50 yıllık ahşap ev, yapılan ölçümlerin ardından motorlu testereyle bölünerek iki kardeş arasında paylaştırıldı.


Ali Kangel, payına düşen 75 metrekarelik bölüm üzerine yeni ahşap kaplama yaptırdı. Ahmet Kangel, kendi bölümü üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayınca ortaya ilginç görüntü çıktı.


Köy sakinlerinden Celal Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki kardeşin babalarından kalma evi paylaşamadığını belirterek, "İki kardeş daha sonra evi bozmak istemedi. Evi bozmadıkları için kardeşlerden biri kendi payına düşen kısmın üzerine yeniden ahşap...