28 / 03 / 2024

Bademlik SPA ve Termal Otel Eskişehir

Bademlik SPA ve Termal Otel Eskişehir

Eskişehir’de Bademlik SPA ve Termal Otel’in temelini atan Polimeks, İstanbul ve İzmir’de yeni otel yatırımlarına devam ediyor

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Deluxe Hotel Spa Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akın Sevgi, Anıl Sevgi ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Katarlılar Boğaz’da aldıkları yalıları otel ve SPA yapacak!

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapıları Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan satın aldı..

Sitelerin artması ile havuz kullanımı artıyor!

Ulusal ve uluslararası havuz, SPA ve sauna sektörü, POOL Expo 2019 ile İstanbul'da bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

İspa İnşaat Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz Şubesi 310 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Astaldi ve IC Holding 3. Köprü'de hisse satmayı planlıyor!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi SpA ve Türk ortağı IC Yatırım Holding A.Ş. olası hisse satışı için Morgan Stanley ve Citigroup ile çalışacak.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

Bademlik SPA ve Termal Otel Eskişehir Haberi

Bademlik SPA ve Termal Otel Eskişehir

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks, yatırımcı şapkasını genişleterek yurtiçinde yeni yatırımlara imza atmayı hedefliyor. Eskişehir’de yapımını üstlendiği Bademlik SPA ve Termal Otel’in temelini atan şirket, İzmir Alaçatı ve İstanbul Karaköy’de yeni otel yatırımlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

  

Yurtdışında üstlendiği doğru ve nitelikli projeler ile dünya inşaat liginde üst sıralara doğru yükselmeye devam eden Polimeks, yatırımcı şapkasını genişleterek yurtiçinde yeni projelere ağırlık vermeyi hedefliyor. Üç girişimci ortağın mimari, mühendislik ve kurumsal yönetimdeki yetenekleriyle yurtiçinde yeni projeler geliştirmeye hazırlanan şirket, ilk olarak Eskişehir’de yapımını üstlendiği Bademlik SPA ve Termal Otel’in temelini attı. Polimeks’in İzmir Alaçatı ve İstanbul Karaköy’de yeni otel yatırımları ise devam ediyor.


Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Eskişehir’de yapımı üstlenilen Bademlik SPA ve Termal Otel’in temel atma töreni için...