27 / 04 / 2024

Bağcılar iletişim

Bağcılar iletişim

Taksitlerin 3.180 TL’den başladığı proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Ege Yapı Batışehir lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Bağcılar'ın cefasını çeken sefasını da sürecek!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kentsel dönüşümü başlatan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını da hatırlatarak, projeyi ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteği ile sürdürdüklerini de söyledi

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mayra Sancakkoru Bağcılar iletişim!

Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da Mayra Yapı tarafından hayata geçirildi. Üç blok olarak planlanan projede fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi...

Bağcılar Motto İstanbul Projesi iletişim!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bağcılar, Golden City Awards 2016'da 3 kategoride ödül aldı!

Bağcılar Belediyesi, yarışmada "En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi", "En İyi İletişim Projesi" ve "En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi" kategorilerinde ödüle hak kazandı

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ispartakule Evleri Avcılar iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 437 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Ispartakule Evleri Avcılar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

York Houses Bağcılar iletişim!

York Houses Bağcılar iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

Bağcılar iletişim Haberi

Bağcılar iletişim

Batışehir daire tipleri

1 oda 1 salon, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşan alternatifler bulunuyor.


Bağcılar Batışehir hangi öncü firmayla yükseliyor?

Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.


Göztepe Mahalllesi Batışehir ortak seçenekleri

Sosyal alanları arasında kapalı havuz, otopark, spor alanları, kuaför, terzi, sauna, banka şubeleri, güvenlik hizmetleri, lostra ve kuru temizleme, vip lounge, valet parking yer alıyor.


Batışehir Residence nerede?

Doğan Medya Center’ın hemen karşısında bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.


Bağcılar Batışehir ödeme koşulları

5 bin TL peşinatla 60 ayda yüzdede vade farksız ev sahibi olunabilen projede taksitler 3.180 TL’den başlıyor. Projede 120 ay vadeli banka kredisi uygulanıyor.


Batışehir daire fiyatları!

Projedeki 1+0'ler...