23 / 04 / 2024

Bağcılar Mahmutbeyköyünde icradan satılık arsa

Bağcılar Mahmutbeyköyünde icradan satılık arsa

İstanbul Bağcılar'da bulunan 2.601 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 6 Nisan 2015 günü 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Asburçaklar Sitesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

Bağcılar'da bulunan 284 daireli Asburçaklar Sitesi'nde yaşayan vatandaşlar, kentsel dönüşüm nedeniyle kendilerine evlerinin boşaltılması yönünde baskı yapıldığını dile getirdi. 

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mayra Sancakkoru projesi Bağcılar'da yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar’da inşa edilen Sancakkoru projesinde 4 bin 750 metrekarelik alan yeşil alana ayrıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor..

Bağcılar Mahmutbeyköyünde icradan satılık arsa Haberi

Bağcılar Mahmutbeyköyünde icradan satılık arsa

İstanbul Bağcılar'da bulunan 2.601 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 282 bin 800 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Satışa konu taşınmazın çevresinde Mahmutbey mezarlığı, sanayi tesisleri ve işyerleri bulunuyor. Taşınmaz, 212 AVM'ye 600 metre, Basın Ekspres Yolu'na 750 metre, Kemerburgaz Üniversitesi'ne 800 metre, TEM Otoyolu'na ise 1200 metre mesafede yer alıyor.


İhale açık artırma usulüyle Bakırköy Adalet Sarayı Satış Mezat Salonu'nda yapılacaktır.


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri;

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Köyü, 2203 ada, 9 parselde bulunan arsanın tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 7.282.800,00 TL


1. Satış Günü: 06/04/2015 günü 09:30 ile 09:40 arası

2. Satış Günü: 06/05/2015 günü 09:30 ile 09:40 arası


İlanın tam metni için