26 / 04 / 2024

Bağcılar Meydanı ne zaman bitecek

Bağcılar Meydanı ne zaman bitecek

Bağcılar'a inşa edilecek meydanın kentin en büyük alanı olacağını belirten Başkan Lokman Çağrıcı “Taksim Meydanı’nın büyüklüğü 38 bin metrekare. Proje tamamlandığında ilçemiz 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacak” dedi.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindiğini açıkladı. Çağrıcı, proje kapsamında meydanın altına 1162 araçlık bir otopark inşa edildiğini söyledi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar Meydanı projesinde sona gelindi!

Çıraklık ve kalfalık dönemini dolu dolu geçiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ustalık” dönemine de büyük projelerle hazırlanıyor.

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Bağcılar Meydanı ne zaman bitecek Haberi

Bağcılar Meydanı ne zaman bitecek

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’a kentin en büyük meydanını inşa edeceklerini, meydan tamamlandığında 55 bin metrekarelik bir alana sahip olacağını belirtti. Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen “Yerel Yönetimlerin Güncel Sorunları” konulu bir sunum yapan Çağırıcı, ülkenin değişik belediyelerinde görev yapan yüksek lisans öğrencilerine hitap etti.Kentsel dönüşümü başlatan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını anımsatan Çağırıcı, kentsel dönüşümle fiziksel, ekonomik, işlevsel ve sosyal ömrünü tamamlamış kent dokularını ortadan kaldırılarak yerine güvenli, yaşam kalitesi yüksek ve sürdürülebilir bir kent dokusu oluşturulmayı hedeflediklerini anlattı.


DÖNÜŞÜM ZİHİNLERDE BAŞLAMALI 

Çağırıcı, kentsel dönüşümün zihinlerde başlaması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: “Şehirde yaşayanları mutlu etmenin yolu, sosyal yaşam alanlarının oluşturulmasından geçiyor. Sağlıksız kentleşmenin acı sonuçlarını 1992 Erzincan, 1999 Düzce ile Gölcük ve 2012 Van...