26 / 04 / 2024

bağcılarda engelli milli sporcularla buluşma

bağcılarda engelli milli sporcularla buluşma

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Bağcılar Belediyesi Engelli Milli sporculara 4 adet atletizm ve 9 adet de tekerlekli basketbol sandalyesi hediye etti...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar'daki bin 310 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satışa sunuyor..

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bağcılar İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu açılış töreni yarın!

Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

Bağcılar'daki asansörlü Yunus Emre Camii'nin inşaatı tamam!

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

Bağcılar Mahmutbey'de 9.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından Bağcılar Mahmutbey'de 2 bin 383 metrekarelik arsa 9 milyon 174 bin TL bedelle 22 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Sarıyer'de planlanan kız meslek lisesi Bağcılar'a inşa edilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2014 yatırım programında yer alan Sarıyer ilçesine Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin Bağcılar’da yapılacağı belirtildi.

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Bağcılarda kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor.

bağcılarda engelli milli sporcularla buluşma Haberi

bağcılarda engelli milli sporcularla buluşma


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Bağcılar Belediyesi Engelli Milli sporculara 4 adet atletizm ve 9 adet de tekerlekli basketbol sandalyesi hediye etti.


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli milli sporcularla yemekli toplantıda bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen yemekli toplantıda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir vakitler evlerinden dışarı çıkamayan engellilere sahip çıktıklarını belirtti. Engelliler için hizmete sunulan Engelliler Sarayı’ndaki atölyelerde kurs gören engellilerin üretime katkı sağladıklarını ve meslek öğrendiklerini belirten Çağırıcı, engelli sporcuların başarılarından övgüyle bahsetti. Çağırıcı, 2’inci Lig’de mücadele veren Bağcılar Belediyesi Engelli Basketbol takımının bu sezon yaptığı 9 karşılaşmadan da galip ayrıldığını belirtti. Çağırıcı, atletizm takımının da yurt içinde ve yurt dışında kazandıkları...