18 / 04 / 2024

Bağcılar Belediyesi'nden engelli milli sporculara anlamlı hediye!

Bağcılar Belediyesi'nden engelli milli sporculara anlamlı hediye!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Bağcılar Belediyesi Engelli Milli sporculara 4 adet atletizm ve 9 adet de tekerlekli basketbol sandalyesi hediye etti...




Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Bağcılar Belediyesi Engelli Milli sporculara 4 adet atletizm ve 9 adet de tekerlekli basketbol sandalyesi hediye etti.


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli milli sporcularla yemekli toplantıda bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen yemekli toplantıda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir vakitler evlerinden dışarı çıkamayan engellilere sahip çıktıklarını belirtti. Engelliler için hizmete sunulan Engelliler Sarayı’ndaki atölyelerde kurs gören engellilerin üretime katkı sağladıklarını ve meslek öğrendiklerini belirten Çağırıcı, engelli sporcuların başarılarından övgüyle bahsetti. Çağırıcı, 2’inci Lig’de mücadele veren Bağcılar Belediyesi Engelli Basketbol takımının bu sezon yaptığı 9 karşılaşmadan da galip ayrıldığını belirtti. Çağırıcı, atletizm takımının da yurt içinde ve yurt dışında kazandıkları madalyalardan dolayı onur duyduklarını belirterek, “Onlara verdiğimiz emeklerin karşılığını başarılarla alıyoruz. İnşallah katılacakları olimpiyatlarda da büyük başarılara imza atacaklar.” dedi. 


Başkan Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi Engelli Milli sporculara 4 adet atletizm ve 9 adet de tekerlekli sandalye hediye etti.


Geri Dön