26 / 04 / 2024

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle otel projesi

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle otel projesi

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Evleri projesinde toplam 33 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgileri!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim bilgilerinin detaylarını 0 352 222 01 32 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri teslim tarihi!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nin teslim tarihi Mart ayının ikinci haftası olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde dairelerin alanları 210 metrekare olarak tasarlandı.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 48 adet daireden oluşan Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisine göre daireler 200 bin TL' den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire ve 4 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde proje geliştirecek!

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilecek olan Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı projesinde 23 daire ile 4 dükkan yer alacak. Projede daire teslimleri 2016 sonu yapılacak.

Bağdat Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 11 Şubat 2015'te Maltepe 'de, Selim Aloğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Data Yatırım Messe Residence, Bağdat Caddesi'nde inşa edilecek! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nda özellikle Ümraniye ve Kartal bölgelerinde projelere imza atan Data Yatırım'ın yeni projesi, Messe Residence Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde yükselecek. Detayları ay sonu belirlenecek...

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle otel projesi Haberi

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle otel projesi

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de otel inşa edecek. proje 160 oda ve 220 yataklı olarak planlanan otel bin 508 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Macun-1 Mahallesi'nde 6 bin 326,00 metrekare yüz ölçümlü alanda hayata geçirilecek otel 8 katlı olarak yükselecek.

Otel projesi merkezi bir konumda yer alıyor. Otelin 300 metre kuzey batısında metro istasyonu, 90 metre kuzeyinde konutlar, 30 metre güneyinde ticari alanlar bulunuyor.

Otel içerisinde konferans salonu, restoran, mescit, otopark alanlarına da yer veriliyor.

Otel projesi için inşaat çalışmalarının 24 ay içerisinde tamamlanması ve 2019'da kullanıma açılması planlanıyor.

Işıl Seren...