23 / 04 / 2024

bağdat caddesi boş dükkan

bağdat caddesi boş dükkan

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Bağdat Caddesi'nde kiralar düştü!

Yüksek kiralar yüzünden mağazaların kapandığı Bağdat Caddesi’nde durum değişti. 2 bin 400 m2’lik yer için birkaç ay önce 160 bin dolar olan kira 100 bin dolara düştü. Dolar 3 TL iken 480 bin TL kira isteyen mülk sahibi şimdi 340 bin liraya razı oldu.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkan kiraları 50 bin dolara çıktı!

Lüks markaların Anadolu Yakası'ndaki adresi Bağdat Caddesi'nde mağaza kiraları uçuşa geçti. Metrekare fiyatları yerine göre 200-500 dolar civarında. 100 metrekare bir mağaza için 50 bin dolara yakın aylık kira isteniyor..

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi'nde mağazaların doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Bağdat Caddesi'nde bir yıl önce 110 olan boş mağaza sayısı 12 ayda 42 mağazanın daha kiralanmasıyla 68'e düştü.

Bağdat Caddesi ünlü markaların markajında!

Bağdat Caddesi, kiraların yüzde 35'e varan oranlarda düşmesiyle yeniden ünlü markaların markajına girmeye başladı.Fakat İstiklal Caddesi'nde sıkıntı sürüyor. Nişantaşı'nda ise mağazaları boşluk oranı yükseliyor.

Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Türkiye’nin alışveriş kaleleri Nişantaşı ve Bağdat Caddesi düşüyor mu? Vitrinlerde sezon trendi, dev puntolarla ‘Kiralık’ yazısı... İşte modanın kalbinin attığı caddelerde son durum...

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

bağdat caddesi boş dükkan Haberi

bağdat caddesi boş dükkan

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini ve diğer paydaşların katılımıyla çalışmalara başladıklarını belirtti. 

Kiraz, "Dünyaca ünlü uluslararası markalar ile Gaziantep, Hatay ve Adana gibi Türk mutfağının en seçkin örneklerini müşterilerine sunan ulusal markaları caddede buluşturacağız." diye konuştu.

Ali güvence Kiraz, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre öncesine kadar inşaat, şantiye ve boş kalan iş yerleriyle anılan Bağdat Caddesi'ne son 2 yıldır ciddi ilgi olduğunu, caddedeki konutların tamamen dolduğunu belirtti.

Caddede bir süredir duran dönüşüm ve güçlendirme projeleri için müteahhitlerin yeniden harekete geçtiğini, bu alanda da ciddi hareketlenme yaşandığını ifade eden Kiraz, bu kapsamda Bağdat Caddesi'nin eski günlerine dönme yolunda hızla ilerlediğini...