20 / 04 / 2024

bağdat caddesi daire fiyatları

bağdat caddesi daire fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Aslı Güler Bağdat Caddesi'nin yatırım potansiyeli ve ve geleceği ile ilgili değerlendirme yaptı.

Akiş GYO Erenköy Apartmanı'ndan 13 milyon dolara gayrimenkul aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kadıköy, Bağdat Caddesi Erenköy Apartmanı'ndan B blokta yer alan 12 ve 18 numaralı bağımsız bölümleri 13 milyon 93 bin 500 Amerikan Doları bedelle satın aldı...

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

bağdat caddesi daire fiyatları Haberi

bağdat caddesi daire fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Aslı Güler Bağdat Caddesi'nin yatırım potansiyeli ve ve geleceği ile ilgili değerlendirme yaptı. İşte o değerlendirme;


Bağdat Caddesi uzun yıllardır, Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen yerleşim bölgelerinden biridir. 1900’lü yılların başında devlet büyüklerinin evlerinin bulunduğu bölge denize yakınlığı sebebiyle İstanbul’un sayfiye bölgelerinden biri haline gelmiştir. 1950’lerden sonra konut yoğunluğu yavaş yavaş artmaya başlayan bölgede, 1970’lere gelindiğinde yapıların kat yükseklikleri de artmaya başlamıştır. Böylelikle bölgede ahşap köşklerden az katlı villalara, az katlı villalardan az katlı binalara ve az katlı binalardan da yüksek katlı yapılara dönüşüm yaşanmıştır. 


Son yıllarda, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile birlikte Türkiye’de pek çok bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları, riskli yapı, riskli alan ve rezerv alan...