17 / 04 / 2024

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..



Kentsel dönüşüm yasası ile 2012 yılından bu yana inşaat sektöründe ciddi bir hareketlenme yaşanıyor. Sektördeki bu hareketlilik Bağdat Caddesi'nde de en üst seviyelerde kendini gösteriyor. 

 

Müteahhitler birbiriyle yarışması ve daire sahiplerinin de ilgi göstermesi bu hareketliliği destekliyor. Bugün 450 inşaat firması caddede aktif olarak faaliyet gösteriyor. Caddede biriken stok ise 2 bin 500 adete ulaştı.

 

Biriken stok, fiyatlara da etki ediyor. Dolayısı ile taraflar zaman zaman mağduriyet yaşayabiliyor. Bağdat Caddesi'nde yaşanan bu sıkıntılı sürecin nasıl çözüleceğini ise konusunda işin uzmanları anlatıyor.

 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

 

Re/max Cadde yöneticilerinden Gürcan Yücelik, Doğuş Üniversitesi Emlak Yönetimini birincilikle bitirdikten sonra, sektöre profesyonel bakış açısı ile giriş yaptı.

 

Bostancı - Kalamış aksında hizmet vererek bölge ve ihtiyaçları konusunda yenilikçi çözümler üretiyor.  Deneyimleri ve bölge odaklı çalışmaları neticesinde, kriz boyutlarına varan durgunlukta İnşaat firmalarının ve Satış&Kiralama yapmak isteyen mülk sahiplerinin imdadına yetişiyor. 

 

Geri dönüş başladı…

Re/max Cadde Kurumsal İletişim Müdürü Rukiye Erçin, 1999 yılında yaşanan büyük depremin ardından, Bağdat Caddesinde yaşayan pek çok ailenin bölgeyi terk ettiğini ifade ediyor. İstanbul’un en gözde cazibe merkezlerinden biri olan Bağdat Caddesi’ne “Büyük Geri Dönüş” RE/MAX Cadde ile çok avantajlı hale geliyorlar.

 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

 

2018’e girerken satın alımlarda ve kiralamalarda müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun gayrimenkulü yüzde 30’a varan avantajlarla almaları sağlanıyor.  


 


Geri Dön