18 / 04 / 2024

Baharyaka Eyüpsultan ödeme planı

Baharyaka Eyüpsultan ödeme planı

Baharyaka projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor. Projede kampanyalı ödeme planı "Türkiye için Kazanç, Baharyaka Eyüpsultan için Fırsat Vakti" sloganı ile duyuruluyor..

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Eyüpsultan parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri ne kadar oldu?

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

Pasifik GYO'dan Eyüpsultan'daki 2 arsa için dev teklif!

Pasifik GYO Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 244 Ada 1 ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 arsanın satış ihalesinde toplam 1 milyar 774 milyon TL teklif verdi.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı.

Eyüpsultan Odayeri Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Odayeri Mahallesi, 1 pafta, 46 ve 47 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 2 dev arsa 1 milyar TL'ye satılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 244 ada 1 parsel ve 246 ada 5 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 1 milyar 21 milyon 331 bin 350 TL'ye satıyor...

Eyüpsultan'da 27.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz köyü, 431 ada 13 parselde yer alan arsayı 27 milyon 288 bin 362 TL'ye icradan satıyor...

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Baharyaka Eyüpsultan ödeme planı Haberi

Baharyaka Eyüpsultan ödeme planı

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla Eyüpsultan'da hayata geçirilen Baharyaka projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor. "Türkiye için Kazanç, Baharyaka Eyüpsultan için Fırsat Vakti" sloganı ile kampanyayı duyuran projede avantajlar kısa sürede kısıtlı daire için geçerli oluyor. 

Kampanya dahilinde Baharyaka Eyüpsultan projesinde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yüzde 10 peşinatın yeterli olduğu kampanyada 120 ay 0,98 oranla vadelendirme yapılıyor. Bankasız, kefilsiz kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirtiliyor.

Toplam 593 konuttan meydana gelen Baharyaka Eyüpsultan projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Kentsel dönüşüm projesi olarak 20 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Baharyaka Eyüpsultan projesi 6 katlı 27 blok olarak...