20 / 04 / 2024

Bahattin Akyüz manisa

Bahattin Akyüz manisa

Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( MEYDD ) Başkanı Bahattin Akyüz, Manida' da konut talebinin karşılanamamasının, Büyükşehir olmakla birlikte daha çok sorun yaratacağını belirtti...

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Yln İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yln İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Akyüz tarafından kuruldu.

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Bahattin Akyüz manisa Haberi

Bahattin Akyüz manisa

Manisa'daki konutların talebi karşılayamama sorunu her geçen gün büyürken, kentin Büyükşehir olmasıyla birlikte sıkıntının daha da artacağı belirtiliyor. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MEYDD) Başkanı Bahattin Akyüz. konut sorunun çözülememesinin temel sebebinin imar Revize Planı'n m hayata geçirilememesi olduğunu belirtti. Akyüz, yerel yöneticilerin ve milletvekillerinin bu konu üzerine eğilmemesine dikkat çekti. 

Arsa bulunamıyor Manisa'nın 2014 yılında Büyükşehir olacağını hatırlatan Akyüz, "Bu durum, barınma konusunda sıkıntılara sebep olacak. 


Organize sanayi bölgesi ve üniversitemizin hızla gelişmesi, kurum ve kuruluş sayılarının artacak olması bu sıkıntıyı bir kat daha artıracak" dedi. Manisa'da kiral ık ev sıkıntısı olduğu gibi fiyatların da çok yüksek olduğunu belirten Akyüz, şöyle konuştu: "Manisa sıkışmış bir durumda. 


Şehrin merkezinde arsa olmadığı için. müteahhitler ilçelerde ve...