24 / 04 / 2024

bahçekent şehir parkı hayat meydanı

bahçekent şehir parkı hayat meydanı

Emlak Konut GYO'nun 20 konut planladığı Bahçekent Hoşdere bölgesinde yapılacak "Hayat Park" dev şehir parkı için çalışmalar sürüyor. Hayat Park Meydanı 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi!

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle Başakşehir'e bağlı Bahçekent'te hayata geçirildi...

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi!

Başakşehir Tual Bahçekent fiyat listesi minimum 295 bin TL'den başlıyor. Proje 190 bin metrekare alan üzerine Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor...

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Tual Bahçekent fiyatlar!

Başakşehir Tual Bahçekent fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde daireler Aralık 2019'da teslim ediliyor...

Bahçeşehir-Bahçekent'e 20 yeni proje geliyor!

İstanbul'da son yıllarda proje yarışında öne çıkan bölgeler arasında Bahçeşehir 2. Kısım-Bahçekent hattı da var. Bu hatta halen üretim ve planlama aşamasında 20 konut projesi bulunuyor.

Başakşehir Tual Bahçekent satış fiyatları 2017!

Başakşehir Tual Bahçekent satış fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim uygulanıyor...

bahçekent şehir parkı hayat meydanı Haberi

bahçekent şehir parkı hayat meydanı


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 20 konut olarak planlanan Bahçekent'e dev şehir parkı için ihale yapılmıştı. Hoşdere olarak bilinen bölge yeni bir uydukent olacak denebilir.


Hayat Park Meydanı projesinin 19 Aralık 2014'te gerçekleştirilen ihalesine 5 firma teklif vermiş, Yapı ve Yapı İnşaat 39 milyon 931 bin 28 TL en düşük teklifle ihaleyi almıştı. Emlak Konut ile firma arasında iş sözleşmesi 6 Ocak 2015 tarihinde imzalandı.


Bahçekent Flora, Avrupark gibi projelerin satışlarına başlandığı Hoşdere'de 160 bin metrekare alanda dev bir şehir parkı yapılacak.



Hayat Meydanı merkezinde cami


Hayat Park Meydanı'nda çok amaçlı etkinlik salonu, çim amfi, Hayat Meydanı, cami, piknik alanları, çocuk oyun alanları, yamaç terası, spor alanları, biyolojik gölet, tematik bahçeler, üç tarafı sularla çevrili dinlenme alanları, seyir alanları, kaskatlı havuzlar ve...