25 / 04 / 2024

bahçeli evlere talep artacak mı

bahçeli evlere talep artacak mı

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyesi Selman Özgün, koronavirüs salgının inşaat sektöründe de taleplerde değişim getireceğini söyleyerek müstakil ev satışlarının artacağını söyledi.

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

Pandemi döneminde yaşamın tüm alanlarının evlere taşınması ile balkonlu ve bahçeli konutlara olan talep artışı, ısınan havaların eksisiyle katlandı...

Pandemide bahçeli evlere talep arttı!

Yaklaşık bir yıldır gündemi sarsan koronavirüs salgını yaşamın her alanını etkiledi. Kovid-19'un bu etkisinden gayrimenkul sektörünün de nasibini aldığını belirten Tolga Andaç, pandeminin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Balkonlu ve bahçeli evlere talep yüzde 233 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, gayrimenkul sektöründe de bazı değişikliklere neden oldu...

Kovid-19'la müstakil ve bahçeli evlere talep katlandı!

Kovid-19 sonrası tatil bölgeleri ve yazlıklara talebin artması, buralardaki konut piyasasını da hareketlendirdi. Bodrum'da konut satışları Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 83,1 artış gösterdi.

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul Boğazı'nın incisi yalılara olan talep arttı. En çok geniş bahçeli ve rıhtımlı yalılarda talep artışı yaşanırken, satılık ve kiralık yalı sayısında da artış görüldü. Kovid-19 salgını sürecinde satılan yalı sayısı ise 6 oldu.

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Yazlık ev alamayanlara 'hobi bahçesi' alternatifi!

Koronavirüsle birlikte tarıma olan ilgi, müstakil bahçeli evlere talep artınca, hobi bahçeciliğine talepte arttı. Yazlık ev alamayanlar için ise, daha uygun fiyatlı hobi bahçeleri yeni bir alternatif oldu.

bahçeli evlere talep artacak mı Haberi

bahçeli evlere talep artacak mı

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyesi Selman Özgün, koronavirüs salgının inşaat sektöründe de taleplerde değişim getireceğini söyleyerek, müstakil ev satışlarının artacağı, tasarım ve güvenlik, dijital sözleşme, kripto para ile ödeme gibi sektörde büyük değişikliklere yol açacağını dile getirdi.

Habertürk'te yer alan habere göre, tüm dünyayı adeta etkisi altına alan koronavirüs birçok sektörde de değişim rüzgarlarını da başlattı. Bu sektörlerden birisi de inşaat ve gayrimenkul sektörü oldu. GYODER üyesi Selman Özgün, koronavirüs sebebiyle sektörlere göre trendler, iş politikaları ve stratejilerinde önemli değişiklikler yaşanacağını dile getirdi. İnşaat sektörünün de önemli bir algı kayması altında olduğunu dile getiren Özgün, "Dünyayı etkileyen son değişikliklerden sonra, kesinlikle yeni algıların ve tercihlerin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Ayrıca, maliyet, zaman ve doğa üzerinde daha az etki yaratmaya...