27 / 04 / 2024

bahçelievler belediyesi Osman Develioğlu

bahçelievler belediyesi Osman Develioğlu

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kimdir? Osman Develioğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Osman Develioğlu ne zamandan beri başkanlık koltuğunda oturuyor? İşte Osman Develioğlu...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çorum Bahçelievler'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Bahçelievler'deki Akaryakıt+LPG İkmal İstasyonu imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Bahçelievler imar barışına hazır!

Bahçelievler Belediyesi imar barışından yararlanmak isteyen vatandaşların işini kolaylaştırmak için ‘İmar Barışı Bürosu’ kurdu.

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Ankara Bahçelievler'in yolları yenileniyor!

Asfalt sezonunda Çankaya’nın dört bir yanında çalışma başlatan Çankaya Belediyesi, bu yıl Bahçelievler’de asfaltsız yol bırakmayacak.

Kahramanmaraş Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bahçelievler Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşıldı. Bahçelievler Sosyal Tesisleri 1750 metrekare olarak inşa ediliyor.

Bahçelievler'de 10 yılda 5 bin bina dönüştü!

Habertürk Gazetesi'nden Esra Boğazlıyan, bugünkü yazısında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile röportajını yayınladı. Develioğlu, 3 dönemlik faaliyetlerini ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Bahçelievler Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan Bahçelievler Sosyal Tesisleri inşaatı son hızıyla devam ediyor.

bahçelievler belediyesi Osman Develioğlu Haberi

bahçelievler belediyesi Osman Develioğlu

Osman Develioğlu kimdir?

Osman Develioğlu, 1956 yılı İstanbul Kadırga doğumlu. Aslen Kayserili olan Osman Develioğlu bugün, Bahçelievler Belediye Başkanı.


1979 yılından beri ambalaj sanayiinde faaliyet göstermektedir. Tüm tahsil hayatı İstanbul'da geçen Osman Develioğlu, yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. 


1995-1999 seçimlerinde 3'üncü bölge milletvekili adaylığı, ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.


1970 yılından beri sosyal aktivitelerin içinde yer alan Osman Develioğlu, pek çok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev yaptı. 


MÜSİAD, BASİAD, ÖNDER ve İstanbul Oluklu Mukavvacılar Derneği yönetim kurullarında yer alan Develioğlu, İstanbul Sanayi Odası Meslek Komitesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yaptı.


AK Parti kuruluş çalışmalarında da bulunan Develioğlu, Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı yaptı.


Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 2004 ve 2009 yıllarından günümüze, bilgi, birikim ve tecrübesi ile Bahçelievler'e özlenen hizmeti sunmayı...