28 / 03 / 2024

bahçelievler devlet hastanesi

bahçelievler devlet hastanesi

Bahçelievler Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bahçelievler Devlet Hastanesi' nin açılışında yaptığı konuşmada, 315 yatak kapasiteli olan hastanenin bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Bahçelievler Devlet Hastanesi yarın açılıyor!

97 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılışa Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu katılacak

Osman Develioğlu: Bahçelievler İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında geliyor!

10 yıllık görev süresinde hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Develioğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler geliyor” dedi...

Bahçelievler Devlet Hastanesi inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin en kapsamlı hastanelerinden biri olan Bahçelievler Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlandı. 310 yatak kapasitesiyle hizmet verecek olan hastane Ocak ayının sonlarına doğru kapılarını açmaya hazırlanıyor…

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Memorial Bahçelievler Hastanesi açıldı!

Memorial Bahçelievler Hastanesi hizmete açıldı. Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Genç, "Bu hastanemiz 72 bin metrekare 15 tane ameliyathanesi, 49 yoğun bakım ünitesiyle 320 yatak kapasitesine ulaşacak." dedi. 

Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Quadrom Palas projesi Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin yanında inşa edildi. Quadrom Palas Bahçelievler'de yaşam 3 ay sonra başlıyor!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Semtin ruhu Quadrom Palas'la yeniden canlanıyor!

Quadrom Palas, Bahçelievler Devlet Hastanesi’nin hemen yanında ,Yeşilköy havalimanına 5 dakika,metro ve metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi yenileniyor!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi ve Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile hastanenin bahçesinde güzelleştirme çalışmalarına başlandı.

Bitlis Devlet Hastanesi’nde çevre düzenlenmesi başlatıldı!

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Erdal Dilekçi; çevre düzenlenmesi, otopark ve yeni kantin yapımıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi. Dilekçi, "Kış aylarında hastane bahçemiz çamur içerisinde kalıyordu.

Kulu Devlet Hastanesi'ne 75 yataklı ek bina yapılacak!

Kulu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 10 bin 400 metrekarelik inşaat alanı arsa üzerine 75 yataklı ek bina yapımı için, İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı ve diğer ilgililerle birlikte geçici şantiye kurulum yerlerinde incelemeler yapıldı.

Merkezefendi Devlet Hastanesi 2017'de bitecek!

Sağlık Bakanlığı, Merkezefendi Devlet Hastanesi bahçesinde 400 yataklı yeni bir hastane için harekete geçti. 112 milyon liraya mal olacak hastane, 800 günde tamamlanacak.

Bahçelievler Acıbadem Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bahçelievler'de yer alan CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. 17 Temmuz 2014 tarihinde kapatılan Bahçelievler CarrefourSA'nın bulunduğu alanda çalışmalar başladı.

Acıbadem Carrefour Bahçelievler'in yerine hastane yapacak!

CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. İş makinalarının aralıksız çalıştığı alandaki yeraltı otoparkı ve otoparktan kalma duvarlar yıkıldı, Acıbadem Bahçelievler'in temelinin ne zaman atılacağı henüz belli değil.

Bahçelievler Fizik-Tedavi Hastanesi 2017’de hizmette!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen 400 yatak kapasiteli Bahçelievler Fizik - Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başlandı. Hastane 2017’de hizmete girecek...

bahçelievler devlet hastanesi Haberi

bahçelievler devlet hastanesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bahçelievler Devlet Hastanesinin açılışında yaptığı konuşmada, 315 yatak kapasiteli hastanenin bölgeye hayırlı olmasını diledi. 


Türkiye'nin "Her şeyin başı sağlık. Sağlıkta vatandaşımızın önünde hiçbir engel kalmayacak. Vatandaşımızın önünde sağlığa ulaşımda herhangi bir engeli tanımıyorum" diyen bir Başbakan'a sahip olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:


"AK Parti iktidarları olarak 2002'de iktidar olduğumuz günden bugüne, merkeze insanımızı aldık. Bizim medeniyet anlayışımız, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın; insanı yücelt ki devlet yücelsin' der. O nedenle milletimizin ortak aklının, milletimizin ortak değerlerinin, milletimizin ortak hayallerinin ve hedeflerinin temsilciliğini yapan bir AK Parti iktidarı, sağlıkta da eğitimde de ulaşımda da ekonomide de bütün alanlarda da çok önemli hizmetlere imza attı. Bu imzalardan bir tanesi de bu son derece çağdaş ve modern Bahçelievler Devlet Hastanemiz....