20 / 04 / 2024

bahçelievler katlı otopark projesi

bahçelievler katlı otopark projesi

İstanbul Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi, 488 ada, 2 ve 5 parsellerde yer alan Eski Mazda Bayii ve Servisi alanına ilişkin Katlı Otopark Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Bahçelievler'de çöken binanın fotoğrafları ortaya çıktı!

Bahçelievler'de boşaltılan 7 katlı binanın çökmeden bir gün önce çekilen kolon ve kirişlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler’de hasar gören 2 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler’de geçtiğimiz hafta 7 katlı binanın çökmesinin ardından, çevrede hasar gören diğer binalarında yıkımına başlandı...

Bahçelievler'deki 15 bin bina depremde yıkılacak! 

Bahçelievler'de dün 7 katlı bir binanın çökmesi, depremde yıkılabilecek binaları gündeme getirdi.  CHP’li meclis üyesi Seyit Ali Aydoğmuş, "Bahçelievler'de 22 bin yerleşim bölgesi var. ‘6.5-7 büyüklüğünde depremde bunun 15 bini yakılacak' dedi... 

Bahçelievler’de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı!

Bahçelievler’de çöken 7 katlı binanın enkazı kaldırıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Bahçelievler'de çöken binanın enkazı kaldırıldı!

Bahçelievler'de dün öğlen saatlerinde çöken 7 katlı binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerinde tamamlandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Bahçelievler'deki riskli 11 katlı apartman mühürleniyor!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yer alan 11 katlı bir sitede zabıta ekipleri yıkılma tehlikesine karşı daireleri mühürlüyor.

Bahçelievler'de 8 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Bahçelievler'de bina sakinlerinin talebi üzerine yapılan incelemelerde risk taşıdığı tespit edilen 8 katlı apartman tahliye edildi.

Bahçelievler Kuleli otopark alanı imar tadilatı askıda!

Bahçelievler İlçesi Kuleli Mevkiiye ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Esta Bahçelievler Projesi satılık daire!

Esta İnşaat imzası taşıyan Esta Bahçelievler projesi 5 ve 13 katlı dört blok olarak planlanıyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

MOD Bahçelievler'de dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL!

Bura Residence, Es Kule, Menekşe Sitesi, Medicana, Star Plaza, MOD Bodrum Villaları gibi projelerle adını duyuran MOD Gayrimenkul Yatırım, Bahçelievler'de az katlı yapısıyla dikkati çeken MOD Bahçelievler projesine başladı.

bahçelievler katlı otopark projesi Haberi

bahçelievler katlı otopark projesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 488 ada, 2 ve 5 parsellere ilişkin Katlı Otopark Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 11 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...