19 / 04 / 2024

bahçelievler teras kat ikebana

bahçelievler teras kat ikebana

Güneri İnşaat'ın Bahçelievler'de inşaatı devam eden İkebana Evleri'nde teras katlar satışa çıkarıldı. Fiyatlar 585 bin YTL'den başlıyor.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.

2017 Nef Bahçelievler daire fiyatları!

Emlak Konut'un kampanyasına katılan 2017 Nef Bahçelievler daire fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 1.023 daire ve 14 mağazadan oluşuyor.

Nef Bahçelievler kampanyalı ev fiyatları!

Nef Bahçelievler projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katıldı. İşte, Nef Bahçelievler kampanyalı ev fiyatları...

Nef Bahçelievler daire fiyatları güncel!

Timur Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Nef Bahçelievler, Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasına katılan projeler arasında yer alıyor. İşte, Nef Bahçelievler daire fiyatları...

Bahçelievler İstwest ev fiyatları!

Bahçelievler İstwest ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Boyner Holding ve Fer Yapı imzası ile yükselen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Üsküdar Bahçelievler'e yeni muhtarlık binası!

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yeni hizmet binası Başkan Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in katıldığı törenle açıldı...

Bahçelievler Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Bahçelievler’de yılsonunda bitirilmesi planlanan ve bugün temelleri atılan spor tesisinin temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş alanını dolduran vatandaşlara 'Açılış Tarihi Sürprizi' yaptı.

Bahçelievler Greenist'te geniş bahçe ve teras seçenekleri bulunuyor!

Saray Grup tarafından yapılan Greenist, eşsiz manzarası, modern mimarisi ve teras bahçeleriyle İstanbul Bahçelievler'de sizlere kapısını açıyor. Geniş kat bahçeleri ve teraslarıyla yükselen proje şehir karmaşasından uzakta bulunuyor.

Bahçelievler Yenibosna arazisinden devlet 60 kat kar etti!

Bahçelievler Yenibosna'daki arazi yeniden ihaleye çıktı. En yüksek teklif Kuyaş'tan geldi. TUSKON'un daha önce 1.6 milyon TL'ye kiralamaya çalıştığı araziye Kuyaş 396 milyon lira teklif etti. Devlet 60 kat fazla kâr elde etti...

Bahçelievler'de bir işyerinde yangın çıktı!

Bahçelievler'de bir işyerinde yangın çıktı. Bahçelievler'de bir işyerinde çıkan yangın hasara neden oldu. Yangın, güçlükle söndürülebildi. Binanın 4'üncü katında satışa hazır yeni otomobillerin bulunduğu görüldü.

Bahçelievler Devlet Hastanesi yarın açılıyor!

97 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılışa Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu katılacak

bahçelievler teras kat ikebana Haberi

bahçelievler teras kat ikebana

Güneri İnşaat'ın Bahçelievler'de inşaatı devam eden İkebana Evleri'nden villa tadında teras katları satışta! Şimdiye kadar hep lüks konut ve villalara imza atan Güneri İnşaat, orta gelir gurubuna da villa konforunu teras katlarıyla yaşatıyor.

Türkiye'nin, mimarisinde Japon esintileri taşıyan ilk konut projesini hayata geçiren Güneri İnşaat, Bahçelievler'de inşaatına devam ettiği İkebana Evleri'nde villa konforunda teras katları sunuyor. Güneri İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Tuba Elmas, 'Bugüne kadar İstanbul Anadolu yakası boğaz hattında lüks konutlar inşa ettik. Güneri İnşaat'ın B ve C orta gelir grubuna hitap eden ilk konut projesi olan İkebana Evleri'nde orta gelir grubuna da villa konforunu yaşatacağız' dedi.

Sadece 6 tane olan ve 4+1 şeklinde planlanan teraslı dairelerin büyüklüğü 243 ile 248 m2 arasında...