29 / 03 / 2024

Bahçesaray Yeşilyurt Konakları teslimleri ne zaman

Bahçesaray Yeşilyurt Konakları teslimleri ne zaman

MALATYA'nın en özgün yapı projesi Bahçesaray Yeşilyurt Konakları Yumak İnşaat tarafından Yeşilyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje, 55 bin metrekare alanda 99 villadan meydana geliyor...

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Malatya Yeşilyurt'ta tarihi evler restore ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel miraslarını korumak, yıpranmaya yüz tutmuş konakları sağlamlaştırmak adına başlattığı restorasyon çalışmalar kapsamında planlamaya aldığı beş evin kamulaştırma işlemlerine hız verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki tarihi evler restore ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel miraslarını korumak, yıpranmaya yüz tutmuş konakları sağlamlaştırmak adına başlattığı restorasyon çalışmalar kapsamında planlamaya aldığı beş evin kamulaştırma işlemlerine hız verdi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt teslim tarihi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede aylık taksitler 622 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt teslim tarihi...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyat listesi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanan projede toplam 7 adet konut açık satışa sunuluyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuruları!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuruları için son gün 31 Aralık 2015. Daire fiyatları 88 bin 908 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 adet konut satıyor. Başvuruları 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen daire seçenekleri bulunuyor.

Yeşilyurt Afet Evleri'nin kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıktı!

Afet Evlerinde uygulanacak olan "Kentsel Dönüşüm Projesi" ihaleye çıkartıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, projede vatandaşların kesinlikle mağdur edilmeyeceklerini ifade etti.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Yeşilyurt Belediyesi kentsel dönüşüm alanlarını belirledi. Afet Evleri'nde uygulanacak olan “Kentsel Dönüşüm Projesi” ihaleye çıkartıldı. İhale sürecine göre; kentsel dönüşüm 2017’de hız kazanacak.

Malatya Yeşilyurt Barajı ve Sulaması projesinin toplantısı 8 Ekim'de!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi'nde yapılması planlanan Malatya İnekpınarı Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları, Beton Santrali ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 8 Ekim'de yapılacak.

Çukurova Yeşilyurt'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Çukurova'nın Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Bahçesaray Yeşilyurt Konakları teslimleri ne zaman Haberi

Bahçesaray Yeşilyurt Konakları teslimleri ne zaman

MALATYA'nın en özgün yapı projesi Bahçesaray Yeşilyurt Konakları Yumak İnşaat tarafından Yeşilyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje, 55 bin metrekare alanda 99 villadan meydana geliyor. Son 10 konutun satışlarının devam ettiği proje, 5 farklı tipte toplam 82 konuttan oluşuyor. 

10 villanın 5'i hemen teslim durumda, 5'nin inşaatı ise yakında tamamlanacak. Projede yer alan villaların alanları 300 metrekare ile 600 metrekare arasında...